- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- Google Drive
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
dollár áron beszerzem, ez nem gond. nem találtam amúgy még részletes leírást, a qnap oldalán sem találtam még meg, csak a most futó típusokat. az pedig nagyon messze van, hogy házimozi/hifi kinézetű nas-t találj megfelelő technikával. még jó pár évig nem lesz ilyen szvsz. valahol kompromisszumot kell kötni. mondjuk engem nem zavar.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cekkk
veterán
-
DeFranco
nagyúr
Kérdés: Egy ilyen d-sub - scart kábellel ki tudom küldeni a PC által adott képet egy CRT TV-re?
-
gyuromoj
veterán
Pár szakértő a plazma topikban lebeszélt az Egreat R6S-ről.
Akkor még is kérnék egy kis segítséget.
D6900 mellé kéne egy 3D képes médialejátszó, ami kadenciahelyesen képes lejátszani.
Elég egy fapados megoldás is, használt termék is lehet.
Összeg ami rá bírok szánni: 20-30k[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
válasz gyuromoj #29611 üzenetére
"Pár szakértő a plazma topikban lebeszélt az Egreat R6S-ről....D6900 mellé kéne egy 3D képes médialejátszó."
3D-képes lejátszót keresve, hogyan keveredtél az Egreat R6S-hez?
"Összeg ami rá bírok szánni: 20-30"
Ennyiért nincs 3D-képes lejátszó. Legolcsóbb a Mede8er, 45 körül van. Még a használt ára sem igen esett 30 alá.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz liszi70 #29612 üzenetére
Nem tudom. Olvasgattam és valahol azt írták hogy az R6S megbírkózik vele.
Akkor mit ajánlanál a megadott összegen belül?
3D-re is ajánlasz valamit?
Na aprón találtam egy ilyet: Mede8er MED600X3D 35k-ért.
Ez megfelelő lenne?
Akkor csak olyan 3D-t filmet érdemes nézni, ami nem konvertált?
Filmjeim 90+%-a mkv. Van pár BD ISO-m, ami 3D-s. pl.: Avengers, Avatar[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Számít az a film beszerzésekor hogy a TV aktív vagy passzív 3D-re képes?
Gondolom csak a BD-ken található FHD 3D?!
Vannak amik függőlegesen vannak két képpé osztva és van olyan is ami vízszintesen.
Kicsit elvesztem az erdőben.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BBéci
legenda
válasz gyuromoj #29619 üzenetére
"Vannak amik függőlegesen vannak két képpé osztva és van olyan is ami vízszintesen"
Ezeket messziről kell kerülni! Felezett felbontású vackok.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz gyuromoj #29621 üzenetére
A passzív 3D tévék felezik a felbontást, tehát hiába full HD a TV.
Ebből következik, hogy szerintem kizárólag az aktív ér valamit, bár az sem sokat, inkább mókusvakításnak értékelem.
Ha már 3D, akkor a teljes méretű és teljes értékű Blu-ray változatok érnek valamit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Mennyit érhet most egy Popcorn A300? Kb. 16 hónapos.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Nem úgy volt,hogy az Egreat R6 kapott egy frissítést amivel már tudja a kadenciahelyes lejátszást?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
törölt tag
válasz liszi70 #29612 üzenetére
....3D-képes lejátszót keresve, hogyan keveredtél az Egreat R6S-hez?....
Az R6S teljes értékű 3D lejátszó, legalábbis amennyire a többi 1186-os. persze ettől még ajánlottabb a Med és a 303
(#29627) jegenye77
Elvben egy orosz custom fw-be beleírták a képességet, de a gyakorlatban minként működik, nem tudom. Hivatalos fw nincs.
-
jegenye77
addikt
válasz #75912448 #29629 üzenetére
Hivatalos nem is lesz rá?
Esetleg ha valaki az oroszt használja vagy próbálta és írna róla azt megköszönném!
Pont most rendeltem egy ilyen lejátszót és úgy emlékeztem azt írta itt valaki,hogy müxik.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
törölt tag
válasz jegenye77 #29630 üzenetére
Szvsz nem. Egy PH-s kolléga kipróbálta: Bast Castle firmware
-
BBéci
legenda
válasz HarryDEC #29625 üzenetére
Az sajnálatos, együttérzek Veled!
Jó kis full HD filmeket, full HD tévén, felezett felbontásban nézni...
Inkább szemenszúrnám magam![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
angol
tag
Hello,
A wd live streaming vagy wd live play, folyamatosan játsza a flac fájlokat könyvtáron belül, nem áll le egy egy zeneszám után, gondolom új könyvtárba nem lép automatikusan ?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
BBéci
legenda
válasz HarryDEC #29633 üzenetére
Ha a film, a lejátszó, a kábel és a tévé hibátlan, nem villog az aktív sem. Minden esetben, amikor villogást láttam, a lánc valamelyik alkotóeleme okozta. Annak cseréje után nyoma sem volt a villogásnak.
Egyébként nem kötelező 3D-t nézni és sokkal élvezetesebb egy jó full HD 2D film, mint a felezett 3D. Ezt sokan mondják, nem csak én.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Balagee85
csendes tag
Asus O!Play Mini-ről mi a véleményetek? Alap médialejátszót keresek, Wi-Fi, Internet nem érdekel. Csak filmnézésre használnám...
Hell, It's about time! PSN ID: Balagee_HUN
-
rgeorge
addikt
válasz Balagee85 #29638 üzenetére
Régi, Realtek-es lejátszó, nem tudja a 23.976-ot. Én is lecseréltem egy Dune Smart H1-re. A CRT-hez jó volt...
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
salapp
addikt
Ahogy vissza-visszatérve olvasom a topikot, itt inkább szemikus szempontból történik a médialejátszók teljesítményének kibeszélése, de azért hátha:
Volt esetleg már valakinek módja közelebbről is megismerkedni ezzel az audiolejátszóval?
TEAC UD-501
[link]Engem mint DAC is érdekel, de azért is, mert úgy tűnik, végre van olyan minőséginek látszó lejátszó, ami usb-n keresztül saját programmal (PC nélkül) képes feldolgozni a DSD anyagokat (SACD).
Sok ilyen anyag jelenik meg a kici nindzáknál meg a sztékfalóknál is, amihez itthon ilyen minőségben nehezen, vagy csak horror áron lehet hozzáférni.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
M@trixfan
addikt
válasz pappzo #29558 üzenetére
Szia! Mindenképpen nézd meg a Benq w1070-et! Nincs input lag, működő cms van benne. 144Hz 3D támogatással rendelkezik. Technikai értelemben a 3D gyakorlatilag hiba mentes rajta, játékhoz is nagyon jó. Nem utolsó sorban olcsóbb mint a HD30.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
HarryDEC
tag
Nézd én értem, hogy Ti mit mondotok a villogásról, el is hiszem.
De nekem - egy gyerekkori baleset miatt - van egy kis gondom az egyik szememmel. Számomra, ahol láttam ilyen készülékeket, ott zavaró volt. Egy ideig próbáltam utána menni a dolognak, aztán valahogy nem volt kedvem több időt erre szánni. Hát nekem ez a kis felezett maradt, nem szégyellem. Őszintén szólva én elégedett vagyok vele. A filmek 90% kétdimenziós (ezek fullosak), a többi meg hab a tortán . Ez a véleményem. UFFKorán keltem, hol az arany?
-
robi-k
őstag
válasz salapp #29640 üzenetére
Jó kis készülék
Bár egy valami hiányzik róla: a HDMI bemenet, hisz a korszerű, SACD és DVD-A lejátszására képes lejátszók HDMI-n kiadott jele sokkalta jobb minőségű, és a legtöbb mai lejátszó csak a HDMI-n tudja a bitstream módot. Én most szemezgetek (még csak terv szinten) egy NAD M51 DAC-kal, ez is tudja a natív DSD-t, és van rajra 2 db HDMI bemenet és 1 HDMI kimenet (mondjuk a kimenet nekem nem szempont).
-
salapp
addikt
válasz robi-k #29643 üzenetére
Húú, erre nem is gondoltam (most sem hdmi-s erősítőm van és a következő kiszemelt sem mai darab, igazi masszív erőmű egy minőség/tartósság/esztétikum-orientált korszakból, amikor még nem uralt mindent a betervezett elhasználódás filozófiája. A mostani is 14 éve teszi a dolgát, az egyel magasabb kategóriástól sem várok mást. Én eredeti SACD esetében az analóg átvitelt preferálom, jó IC-kkel. De most éppen megint nincs pörgetőm hozzá, és inkább az ISO-ba mentett fájlok felé tendálok, ha DSD a forrás.
Mondjuk ez a NAD igen szimpi.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
MODERÁTOR
válasz salapp #29644 üzenetére
1200 angol font plusszos kategória győztese, ha jól láttam. Ha megnyerem az ötös lottót, mindenem NAD lesz (kivéve a családtagjaim/barátaim)... most csak 4 elem az.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
salapp
addikt
Hát igen, tizenévvel ezelőtt bátyám NAD+Arcam szettje álomszépen szólt, még a SoundArts dobozokkal is.
A mostani H/K szett a JBL XTI 100-asokkal sem éri utol zeneiségében.
Mondjuk nekem a 15-20 éves NAD-ok tetszenek, a maiak annyira nem.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Haart
addikt
Sziasztok keresek wifi-s médialejátszót melyik lenne a jobb?
O!play mini plus
Wd TV play
Esetleg Dune HD TV-102 -
BBéci
legenda
Egyértelmű, hogy a Dunét venném. Itt elolvashatod a véleményemet, a tapasztalataimat. Remek kis készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Metal topik
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest