Új hozzászólás Aktív témák

  • Relaxing

    tag

    válasz Vladi #27396 üzenetére

    Ok , de mivel vagyok előrébb egy ftp protokollal mint egy http-vel? Semmivel :)

    TCr.
    Nézd lehet igazad van szóval nem próbáltam ki. Át kellene másolnom megint közel 150GB-ot hogy leformázzam ext3-ra. Aztán visszatölteni a torrentfájlokat.
    Ami a Wint illeti igazad van a WMP helyett is lehet jobb lejátszókat használni. Összességében nem az a lényege az írásomnak,hogy rossz a Smart D1 hanem inkább , hogy nem plug&play reszelni kell rajta elég sokat, hogy használni lehessen és a legtöbb háztartásban nem tudnak reszelni mert nem értik.
    Pl még én is erősen gondolkodom ,hogy HTPC -be belenyúljak mert bár ez a munkám de már a hidegráz az informatikától. Inkább mentem volna masszőrnek :)

    (#27398) kene84

    Olvastam ezt a hozzászólást és nagyra is becsülöm érte de neghogy már rndszerleíró adatbázis kelljen reszelgetnem ahhoz hogy menjen egy share :P Hát ez a vicc. És megint csak az R6S-el példálózók mert ez volt. Megveszed, bedugod , esetleg frissíted , 5 perc beállítgatod és 1 év alatt 1 film nem indult el rajta amugy minden megy. Megosztás,ftp http, minden. flottul.

    (#27401) snemeth

    Elfogadom azt ,hogy "el kell fogadni" de akkor meg túlárazott egy kifutó modeltől. Mentségére legyen mondva a filmek nem akadtak letöltés alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Bakker - micsoda gubanc!

Új hozzászólás Aktív témák