Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddict

    senior tag

    válasz Bocsek #6255 üzenetére

    Ha csak ez a probléma akkor jó eséllyel van megoldás XML RPC nélkül is ha az általam írt indítóscriptet használod (az eredeti kérdés alapján arra gondoltam, hogy időzítetten akarsz bizonyos torrenteket leállítani/újraindítani).

    A lényeg az, hogy Linuxon többféle kill signal is van és az rtorrent-nek pont azért, hogy rendesen le tudjon állni SIGINT-et küldünk és nem SIGKILL-t (amit esélye sincs elkapni).
    Valahol olvastam, hogy ilyenkor az rtorrent-nek max 5s-re van szüksége, hogy leálljon. Ez alapján írtam a script-be egy 5s-es várakozást mielőtt a screen-t is lelövöm.

    for I in 0:5 ; do

    Ezzel nem is volt semmi gondom, persze mivel nekem 128M RAM van a router-ben, nem tölt időt swap-olással. Lehet egyébként több időre van szüksége. Azaz a fenti sort le kellene cserélni erre:

    for I in 0:8 ; do
    Próbaképpen akár 10 is lehet.

    Azért nem gond a nagyobb értek mert elvileg a for ciklus korábban is leterminál, ha már nem találja az rtorrent PID-jét (hacsak nem pont itt rontottam el).

    Röviden: nem normális, hogy az rtorrent hash ellenőrzést csinál, ha scriptből lett leállítva és ez a scriptben is javítható. Nekem csak áramszünet esetén csinál hash ellenőrzést.

    ### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========

Új hozzászólás Aktív témák