Új hozzászólás Aktív témák

  • bence5527

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nemrég (szerdán) érkezett meg az új Asus N550JK laptop, amit rendeltem. Külsőleg lenyűgöző gép szerintem, kijelzőt leginkább fél-mattnak tudnám leírni, max. fényerőn olvasható marad kültéren is, amúgy pedig nagyon szép színei vannak, betekintési szögek is jók.
    Mégis van két dolog, ami szúrja a szemem:
    - kisebbik gond a DVD meghajtó illesztése, ami a hozzám közelebb eső oldalon tökéletes, viszont hátul majdnem 2 millis rés van, ami kicsit ócska hatást kelt
    - a nagyobb gond a billentyűzettel van, ott is egyedül a space gombbal, ami kb. 10 percenként beragad, vagy pedig nem érzékeli abszolút, hogy megnyomom. Ha kicsit megpróbálok benyúlni alá, akkor megint jó egy 10 percig, aztán ugyanez. Valószínűleg ez egyedi eset lesz, de nagyon zavaró. Még 8 napon belül vagyok, szóval jövő héten visszaküldöm, és megpróbálok szerezni egy másikat. :)

    Akit esetleg érdekelnek róla dolgok szívesen megnézem, vagy kipróbálom, bár játékokat nem nagyon akarok rá telepíteni, ha úgyis visszaküldöm. Az NFS Rivals tökéletesen fut. :DDD A proci ilyen 64fokra ment fel, a hűtő kivezető részénél, a képernyő alatt elég meleg volt, de azért nem halálos. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák