- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
Sziasztok.
Én valamikor kipróbáltam a zárt bétát.
El is felejtettem a játékot, de most kaptam egy ilyen levelet.
Nem tudom, hogy ez mennyit ér a játékban, de kedves tőlük. Majd kipróbálom megint.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
válasz yodamester10 #10753 üzenetére
Sajnos én sem vagyok kisebb csak én más játékokkal szoktam elütni az időt.
Amikor ezt kipróbáltam akkor amint megláttam a HP csíkot töröltem is le.
De sokan mondták, hogy jó. Szóval majd leszedem egy kis plusz időtöltésnek, de szerintem a PVE elég lesz nekem bőven. láttam, hogy van benne.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
zozyk
addikt
válasz Kean_Sorbo #10749 üzenetére
Durva,én meg már majdnem aktiváltam a kódot...inkább átküldöm Poczy-nak valami villámjátékra...
-
Kean_Sorbo
őstag
No, wotoztam 11 kört. Kiégtem. Ennyi. Majd tankozok talán jövő héten. Elmegyek egy ballagásra, utána meg kimegyek a friss levegőre.
Egyébként a tegnapi bukósorozatomat követően, gondoltam ad valami sikerélményt a bigworld. Zsinórban 5 vereség. Mentem is dögölni. Ma azért visszahoztam valamennyit a WR-ből, de az a bizonytalanság kikészít.[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
PoczyAW
tag
Szia zozyk!
Először is köszönöm, hogy gondoltál rám! Meg is érkezett a kód, de rossz hírem van: úgy néz ki személyre szóló, csak Te tudod használni. Ugyanis van több accountom is, kipróbáltam, ha rányomsz a redeem codes-ra mindig az emailhez tartozóra léptet be. Az egyik account kódját nem válthatom be a másiknál, még akkor sem, ha az adott accounton még nem váltottam be a sajátját sem. A következő hibaüzenet jön:
You can not activate this code
Tehát Te nem aktiuválhatod ezt a kódot. Egyébként logikus is, csak nem néztem ki belőlük, hogy megoldják. Ha beváltható lenne, kb 20 perc alatt lehetne csinálni 20-25 accot (mailcím ingyen van) aztán lenne prémium meg kredit bőven a saját accra, ingyen.
Mindenesetre nagyon köszönöm mégegyszer, hogy gondoltál rám és a játékostársaidra, de sajnos nem működik az elajándékozás ennél a kódnál
-
-
Dewri
aktív tag
válasz CsonkaImo #10762 üzenetére
Hát elnézve, hogy itt a fórumon is sokan kiábrándultak/nem találnak motivációt, miközben anyagilag is sokat beletoltak, biztosan fáj a készítőknek, hogy még az régiek/fizetősök is kiszállnak kevesebb mint egy év után... Nekem is van az inventoryban több adag prémiumom, 3 naposok, 1 naposok, egy 7 napos is akad, de egyszerűen nincs kedvem bemenni, mert nem éri meg azt a szenvedést és időt, amit rá kell fordítani nevetséges jutalmakért: tier7-nél már horror árakon vannak a modulok is, tier8-ról nem is beszélve, meg a tankárak se gyengék. És akkor adnak 30-40ezer krediteket győztes körre PvE-ben...
PvP-be meg nem megyek, mert ahányszor próbáltam, annyit se hozott mint egy PvE, ha meg wotos élményekre "vágyom", arra ott a wot... Gondolok itt a nemrég belinkelt zsinórban 11 buktás szériára. Ez vicc, nem szórakozás...
-
aginor
veterán
válasz #40993792 #10756 üzenetére
Én is így vagyok vele, csak a napi egy belépésem van meg a jutalmakért már legalább egy hónapja. Az én oldalamról mondjuk ez is erősen hozzájárul a dologhoz, hogy T7 felett abszolút élvezhetetlen a számomra a játék a legtöbb "kaszttal" sajnos..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
bullseye
addikt
500k, 3 nap. Beváltottam, mert nem kellett hozzá a játék.
Most már lassan nem is tudom egyáltalán akarnék-e visszamenni. Múlt héten még volt olyan viccük a fórumon, hogy "Hát majd meglátjátok" milyen hétvégi akció lesz. Aztán nem lett. Mintha most sem lenne, mert még tart a balfékségük során szerzett adatok és információk feldolgozása. Nem sürgős, nyilván.
USA PvP úgy tűnik halott (vagy csak a magyaroknál is jobban szeretnek nyafizni). Pár bálna kiszállhatott EU-ból is. A 0.16-ban vannak érdekes dolgok, de nekem too little too late, meg too gyanús, hogy a lootbox mechanika hogyan lesz még pontosan bevezetve – de az is inkább csak mininyereménynel való felhasználó-megtartásnak tűnik a fogyóeszköz extrákkal, mint valós, játékosbarát elemnek.
Kéne valami szép gesztus, netán a credit/xp mechanika teljes átalakítása, hogy visszamenjek legalább annyira, hogy a beragadt aranyammal kezdjek valamit.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Franky74
tag
Hali!
Hasonlóképpen érzem én is... Csak a napi pár csatára lépek be, ennyi... A PVE-t unom, a PVP-t nem szeretem, a WoT-al nem játszom.
Tolják a javításokat, próbálnak vmit csinálni, de sajnos a lényeges dolgokat nem javítják ki!! Pl.: random kijelölés, amikor senki nincs a közeledben, ill. kijelölés nélküli arty találat, stb. Ami már annyira felb@sz, h abba is hagyom a játékot a kör végén. Azt már meg sem említem, amikor a keresztben átszáguldó ellen, lő olyan 4-700 sebzést, pontosan, gyenge pontra... Persze a drága cuccok, tankok, fejlesztések, minimális pénz, xp is csak emelik a cdalódottságom. És természetesen az idióta játékosok, akik miatt buktuk a meccset, amivel már 10 perce játszunk, és jó sok a pontom.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Én ma megpróbáltam játszani. T7 PVE-ben és T4 PVP-ben is vártam 1 percet, nem tudott berakni. 7db T7 volt fent összesen a szerveren szombat este, országos esőben... Ez így kezd nagyon gáz lenni.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
weres78
senior tag
válasz CsonkaImo #10771 üzenetére
Én is így gondolom.
Alapvetően hibázták el az egész fejlesztést játékosállományt tekintve. Az elején odaadtak mindent amit lehet, ráadásul folyamatosan tolták az arcunkba a rengeteg XP-t, kreditet, prémet, stb. Ha pedig ehhez hozzászoktatják a felhasználókat utána nehéz a szintet tartani. Valami olyasmit érzek ezzel mint a Nővel aki már az első találkozás alkalmával megtesz mindent amire vágyunk, aztán újra meg újra. Nem kell érte küzdeni, és ez eleinte kurvajó, de hamar meglehet unni a legjobbat is... Főleg ha egy idő után már erre sem hajlandó, meg arra sem, a hibái meg nem hogy nem javulnak, újabbak meg újabbak bukkannak elő...Teljesen hülyék voltak, hogy átgrindeltették az embereket a kis tiereken. Így minden balfasz eljutott olyan helyre ahol semmi de semmi keresnivalója nincs még tudása alapján. Ezzel pedig az a baj, hogy elbassza a játékélményt a bénázásával mindenkinél.
Pont ebben a játékban, ahol a kis tier nagyon élvezetes tud lenni nem kellene az embereket előre hajszolni. Sőt, én nem is hagynám hogy bizonyos teljesítményszint elérése nélkül valaki feljebb léphessen.
Mondjuk én is csak utólag vagyok ilyen okos, bár azt végig hangoztattam, hogy annak a sok ajándéknak és grindnek erősen meglesz a böjtje.[ Szerkesztve ]
-
PoczyAW
tag
Ha a 0.16 úgy folytatja mint a hírek alapján kezdte, akkor szerintem elfelejthetjük a játékot
Emberek sírnak a fórumokon meg a Facebookon, hogy a 0.16 tesztszerveren a normál 50-60 fps-ük leesik 20-25 közé stabilan és még onnan vannak fps-dropok lefelé... Volt aki 980 Ti-vel írta, hogy közepes-magas beállításokon nem éri el az 50 fps-t... Ez a megmaradt kevés játékos kb 50-70%-nak be fogja tenni a kaput ha így jön ki. Mindenesetre este megnézem magam is. Érdekes, hogy nagydobra verték, hogy most már aztán tényleg annyit optimalizálnak, hogy csak (amit már 0.15-re is ígértek), erre ilyen hírek vannak...
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Énis kaptam ilyen bónusz kód bigyulát, a lényeg hogy aktiválástól indul a 7 nap prémiumom mint a WoT-nál?
Vagy itt végre a játékidővel múlik a prémium?Más: Kb 2 hónapja játszottam utoljára, azóta most romlott a játék optimizáltsága??
Mert előtte NÁLAM egész jól ment..sőőt bőven jobban mint a WoT...[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
PoczyAW
tag
Obj. 430 Tier 3-as prémium MBT és 1 hetes prémiumot nyerhettek a csatornán:
-
Franky74
tag
Döntöttem! Megvárom még az új peccset, letolom a bentmaradt ajándék pémium napokat -van pár- aztán ráhagyom a gémet... Nagyon elment a kedvem, az egésztől...
Nekem eddig 70-110 Fps-el ment a játék, az is igaz a videókarit kihajtotta 99%-ra (GTX770 3éves).
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
A sapka retrofit csökkenti a töltési időt normál mbt-nél?
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
villamos
őstag
Én kb. három hónapja nem játszottam, mert nem nagyon értem rá, most pedig EB van, és nagyon kedvem sincs hozzá...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
kobipeti
aktív tag
Sziasztok konkurenciánál játszom, de hátha valakinek érdekes lehet, az első viheti: (remélem nincs acc-hoz kötve)
Type 59, 300,000 Сredits, 7 Days Premium Time
DR8CI7W2JTNFI31D
-
PoczyAW
tag
Taifun II akcióban a csatornán:
-
scyllarus
veterán
Nem semmi akció lesz: Summer heat
4 hétvégén kis játszadozás, és 6.000.000 kredit + 1.500 gold."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
myckey
veterán
-
PoczyAW
tag
válasz vv5204 #10796 üzenetére
Még mindig kapható, igaz csak csomagban (mindig úgy adták, külön nem volt kapható):
Villamos: Nem tudom másnak halk-e, az elején amíg még kerestem a beállításokat jött olyan visszajelzés, hogy halk a beszéd. Változtattam, azóta nem volt ilyen feedback. Az egész túl halk Nálad, vagy csak a beszéd esetleg játékhang? Én ha fülesben hallgatom akkor 14% hangerőn jó, 50% felett már fájdalmasan hangos, afölött elviselhetetlen, normál hangszórón olyan 50% körül jó.
-
bullseye
addikt
Humble E3 csomagjában (egyebek mellett...)
Chieftain MK. 6
30 nap prémium
2500 arany1 dolcsitól.
Kérdés, hogy csak starter pack, vagy bárkinek. Most nincs kedvem telepíteni.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest