- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
válasz Kean_Sorbo #10199 üzenetére
Jöttél volna velünk szakaszba Csabival, mi nyertünk-vesztettünk, nyertünk-vesztettünk felváltva. Később csatlakozott Shadow is, tök jó battlekat futottunk 9-Ben, 1-2 kivételtől eltekintve. Kiemelném, hogy elég sok csatát toltunk tiszta 9-Ben. Meg is van a LeoA7 ára, most jöhet a gyűjtés vbl-re. Már kiváncsi vagyok arra is.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Franky74
tag
válasz Kean_Sorbo #10203 üzenetére
Milyen drivereket rakjak újra, ha a játék állandóan kifagy?? Jópárszor kék halállal, és a hibaüzenetben az van, h vmeik illesztőprogram hibás, esetleg nem frissített...Gondolkodom új win10 telepítésen is.
Az nVidia drivert visszaraktam(még a DOOM bétához kiadott volt fenn) a 364.72-t, a directX-et frissítettem(nem talált hibát)....
Mióta win10em van elég gyakran kifagy, de péntek óta, nem tudok játszani, gyakorlatilag az összes meccsben lefagy, kifagy, kékhalál és ezek variánsai.... Újraindítás után még visszatöltött a meccsbe, és utánna is kifagyott...
Ekkor hagytam abba...Különben a gépem bánta volna!
Érdekes, h más játékok nem fagynak ki, csak ez.... -
yodamester10
őstag
Valaki mondja meg nekem,hogy miért jön olyan üzenet jobb oldalon,hogy a facebook hitelesítés sikertelen?
-
vv5204
senior tag
válasz sutyi^ #10211 üzenetére
Azjóaz! A három tier 10-es Shiskin vas közül én a D2 droid és a PL-01 között agyalok. De már vagy 4 napja. Nem tudom eldönteni melyik legyen. Micsoda probléma! Keveset tudtam menni PTS-en ahhoz, hogy konkrétan tudjam melyiket látnám inkább a garázsba. A Chally kényelmesen játszható tank, főleg az erős panzerja miatt. Viszont a lassú talp forgását, nem túl acélos gyorsulását nem szerettem. A kevesebb DPM csak akkor zavaró, ha valaki leginkább abban látja az örömét, hogy mindig a legtöbbet akarja össze lődicskézni, én mondjuk teszek rá. A lengyel gombóc tuti kéne inkább, ha lenne rendes csőlehajlása és nem lőnék ki állandóan a motorját, kapna lángra. Így viszont marad a döntésképtelenség maró bizonytalansága.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz vv5204 #10212 üzenetére
Meg kell venni mindet, és a probléma letudva. Én tuti az abroncs és a chali párossal fogok indítani, mellé talán befér még a leo, bár az elődei nekem nagyon nem jöttek be, köszönhetően az A5-nek, amit a bugos páncéllal maxoltam ki.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
vv5204
senior tag
válasz DeadMeat #10214 üzenetére
Megvenném mindet, de nem támogatom pénzzel, prémium számlával az AW-t, úgy ahogy WoT-ot sem, míg játszottam vele. Napi 1-2 óra játékkal, normál fiókkal egy ágat tudtam kihúzni teljesen, meg egy párat 6-7-ig, nem célom az egész életemet gép előtt leélni. De ez más lapra tartozik, a lényeg, hogyha két tank közül kell választanod és később rájössz, hogy mégis a másikat kellett volna megvenni, az nem a legjobb érzés, a token-t nem lehet sajnos visszacsinálni, persze tudom nem kell túl komolyan venni az egészet.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz vv5204 #10215 üzenetére
Esténként 2-3 óra, meg hétvégén, ha szar az idő ás nem tudunk kimozulni, akkor kockulás van.Ami érdekelt az már megvan t9-ben, még majd a crab-et kell kihúzni 100%-ra, de mivel nem szeretek vele játszani, ráér. Az mbt-kből mind megvan a token, a light is, de azon még törpölök, hogy megvegyem-e, valahogy az mbt méret és a light tank nem összeegyeztethető nálam Kipróbálom mindet, de látatlanban is a ch-re szavazok, az előd volt a kevdvencem megjelenésekor és még mindig is az.
BTw támogatni már én sem fogom őket, túl sokat csalódtam bennük, szvsz nem érdemlik meg a játék jelenlegi állása alapján a pénzemet.
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Nincs még patch?
-
sutyi^
senior tag
válasz yodamester10 #10218 üzenetére
Elvileg 8-14ó között van patchhez köthető szerver leállás és karbantartás.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
weres78
senior tag
Mondhatnám, hogy én támogatom a fejlesztőket elég rendesen, de nem lenne igaz. Az másodlagos. Elsődlegesen azért költök a játékra, hogy minél nagyobb legyen számomra az élvezeti faktor.
Élvezem a T5 csatákat is, és ha ott maradok akkor nem kell a prém, mert minek? De nem maradok ott, mert van további kihívás. Nagyobb kihívásnak megfelelni pedig komolyabb élvezeti faktort jelent. Ha pedig ki akarok fejleszteni mindent ami tetszik és kipróbálnám, akkor költeni fogok a játékra. Már csak azért is, mert adott idő alatt sokkal messzebb jutok, sokkal de sokkal kevesebbért. Két óra alatt megkeresem ugyanis azt amt ráköltök a játékra, ahol el kellene töltenem kb tízszer ennyi időt kőkemény grindeléssel ugyanazért az eredményért, kb nullára redukálva a kikapcsolódást amiért az egészet csinálnám. Nem mondom, hogy így nem grindelek, de azt igen, hogy nem szeretem magam olyankor... -
weres78
senior tag
Van peccs, kicsit több mint 2 giga.
[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
Megy a szerver.
-
__nrb__
csendes tag
Csak én nem kaptam meg az Armatát 2 hétre ?
Az első PvE missionért járó kreditet is eltörölték... -
BXC0re
csendes tag
Ez a jelenleg tapasztalható helyzet számomra teljesen érthetettlen.
Szoftver fejlesztéssel foglalkozó cégnél dolgozom, és rendre vannak a készülő alkalmazásoknál nálunk is verzió váltások, de ha így dolgoznánk, hogy fejlesztünk 6 -8 új fícsört és ezzel együtt elqrunk 4 - 5 már működőt, rég éhen haltunk volna. Teljesen érthetetlen, hogyan tesztelnek náluk. Komolyan érdekelne az is, milyen felelősségi körrel alkalmazzák azt az embert, aki azt mondta, igen ez a verzió mehet élesbe.
Már az is felettéb gyanús, hogy egy új verziót kitolni élesbe 6 óra hossza, de lévén nem ismerem a környezetet ez még akár belefér, csak nehezen hiszem el.
Tudom, hogy FREE játék, meg minden, de azért lehetnének annyira igényesek a munkájukra, hogy ilyen bugoktól hemzsegő verziót nem adnak ki több havi fejlesztés - tesztelés után.
De az is lehet, hogy velem van baj. -
yodamester10
őstag
Ez a Sphinx brutális.A crab is nagyon bejön,de ez főleg hogy rákerült rakéta is.
-
BXC0re
csendes tag
válasz ertewrtewrtw #10231 üzenetére
Pl. PVE mission: Umbrella
- Kimaradnak a kommentek a játék során (pl. találatoknál, mission közben)
- Láthatatlan akadályok vannak az út közepén, ahol eddig sosem volt még
- másodlagos küldetésnek meg van jelölve teherautók elpusztítása. 4 db-ot kell kilőni amik 8 random helyszinen jelenhetnek meg. Nálam kint volt mind a 8 helyen de csak 4 volt elpusztítható, a többi szellem.... és még sorolhatnám
-
BXC0re
csendes tag
válasz yodamester10 #10234 üzenetére
Ha a videokártyával gond lenne jó eséllyel a 0.14-el is gond lett volna, bár ki tudja.
Egyébként, hogy a bejárható pálya helyenként kisebb lett, is felejtettem írni.
Umbrella start -> rögtön jobbra -> lefelé vezető beton út közepén akkorát csattant a Ramka, hogy csak pislogtam. -
vv5204
senior tag
Még tegyük azt is hozzá, hogy az EU szerveren nincs a ruszkival ellentétben:
- PVE Extreme fokozat. Ezen mennék most, rossz nézni, hogy Hard-on kihívás nélkül csak végigradírozzák a bot-okat anélkül, hogy kicsit is kéne taktikázni bárkinek is.
- 32 bites optimalizálás. Ez a 2009-es laptopomra jól jött volna, pár pálya szokás szerint kifagy, ami a PTS-en már jó volt.Ha észrevettétek Freja töltési idejét is megnyirbálták. Az Ariete-ém plö 6,44 helyett most 7,04-et tölt.
-
Kean_Sorbo
őstag
Nálam eddig rendben van minden, fps több.
Az automata dolgok azért szürkék, mert azokat nem kell gombbal aktiválni.
Az Exp. tankra nagyon rágyúrtak valamit, mert úgy forog mint egy tornádó. Kicsit zavaró egyenlőre, de megszokható lesz.
Az ERC 90 töltésidejét nerfelték.Sok változás van az biztos, de ezt csak ilyen megfigyelések alapján tudjuk majd meg, mert erről listát biztosan nem adnak ki.
Ami meglepő, hogy a T-90MS tegnap nekem 96%-on állt, ma meg 89-en. Gondolom ezért kaptam 5000000 kreditet pluszba.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
weres78
senior tag
válasz Kean_Sorbo #10246 üzenetére
Igen, az MS nálam is százas volt, tegnap peccs után pedig 96%. Nem is értettem.
-
weres78
senior tag
Valamit PVE-ben is elkúrtak, még sokkal könnyebb mint volt. Nem azért, mert T10 tankkal csinálom ugyanazt. Banshee pályán simán lőttem 30k+ sebzést akkor is ha nem volt szar a csapat és mindenki lőtt 20k körül. Most lövök 16k körül úgy, hogy mindenki ott körül teljesít.
Ezen kívül a spotot is máshogy számolja, sokkal kevesebb lett a spot demage. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz #40993792 #10243 üzenetére
Igen eddig rosszul volt megfogalmazva. Eddig töltésidő gyorsítás volt oda írva, most a tényleges DPM javulás.
Így számolva kevesebb a töltésidő javulása, de ez a pontos.Bónuszként keresztet vethetünk az eddigi ripléjeknek, hacsak ki nem találunk rá valami trükköt.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #10249 üzenetére
Mi lett más a replayben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest