- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
-
Dewri
aktív tag
válasz scyllarus #11901 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az adott napi akció reggel 9 és másnap reggel 9 között van. Az AW oldalán a profilnál ahol lent a csatákat mutatja, megy egy számláló, ami szerint "ennyi órád van megszerezni a mai jutalmat". Az órát nézve is holnap reggel 9 jön ki. Tehát hiába tolod majd hajnali 5kor, az még a mai eventbe számolódik...
Az event eredeti kiírásában is ez van írva: The event ends on September 27 at 0:01 AM PDT (9:00 CEST).
Inkább aludj reggel...
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Jaja, igazad van
Azt a számlálót ma nem is néztem. És emlékeim szerint eddig azt írta ott, hogy mennyit kell várni a következő napi jutalom megszerzéséhez. Azt is írja, 6-27-ig, és mára azt, hogy 21. nap, így pont kijön, minden összevág, ma van az utolsó nap.
Hát, akkor így jártam, egy nappal később kezdtem el. Nem akartam vele foglalkozni, csak közben jött meg a kedvem. Majd legközelebb hamarabb ébredek."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nemeth989
senior tag
Megvettem a Warriort. Érdekes egy tank, van egy érzésem a szélsőségek tankja. Pálya ismeret és egy bizonyos szintű tapasztalat is kell hozzá. Meg a csillagok állása és akkor eszméletlen sebzéseket lehet vele kiosztani se perc alatt. Nem az a megyek előre és jólvan tank, akkor hamar elhullsz, ha ezt követed. Ha arra törekedsz, hogy másik tank mögé kerülj akkor a 2 pillanat alatti 1000sebzés földhöz vág. Az biztos a td-k óriási réme. Ha meg nem figyelsz szétkapnak annak rendje és módja szerint.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Vitiris
aktív tag
Valaki megkapta már az eventes jutalmat? (Puma) vagy gold. Vagy lehet valahol választani?
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
-
Simi37
őstag
Nos a látvány a minimumhoz képest nagyon szép (meg amúgy is) De rendesen van erőforrás igénye...esős pályán megeszi a 480at
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
scyllarus
veterán
válasz PoczyAW #11910 üzenetére
Tegnap néztem, akkor még nem jött meg. Nem foglalkoztam vele, ezen az eventen nem a nyereményért vettem részt Tényleg, mennyi lett a végső szám?
Viszont nekem nem jön a hotfix sem, a launcherben play gombom van, nincs download, a verziószám sem ugrott .2-re."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Franky74
tag
Hali!
Megjött a Puma!! Ma 21.47-kor...
-
PoczyAW
tag
Ma irt a My.com, hogy a boostokat jovairtak! Le tudna valaki ellenorizni?
-
scyllarus
veterán
válasz PoczyAW #11920 üzenetére
Én csak olyan 5 körül érek haza, de akkor ránézek.
Mennyien lettünk végül? Csak kíváncsi vagyok.Szomorú... Abban bíztam, azért 100-200 ember minimum lesz. Ennyire nem játszik vele senki itthon?
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
PoczyAW
tag
válasz bullseye #11926 üzenetére
Ezt én is így látom, de mit csináljak máshogy? Ha van valakinek építő jellegű ötlete, kritikája azt szívesen venném, mert én is úgy gondoltam, hogy sokkal többen leszünk. A My.com támogatást elintéztem, reklámoztam (csak az én Facebook bejegyzéseimet látta átlagosan 150 és 250 közötti ember, plusz a My.com Facebookja, plusz a fórumok, plusz a Youtube), a követelmények gyakorlatilag csak fél-egy óra szabadidőt követeltek, semmi egyebet. Ha nem érdekli az embereket, akkor sajnos ez van b
-
bullseye
addikt
válasz PoczyAW #11927 üzenetére
No offense, de nem hiszem, hogy ez rajtad múlt, vagy múlna a jövőben. Egyszerűen több munka lett volna vele, mint egy kis fórumos nyafi, így sokaknak nem érte meg. Vagy tényleg ilyen rohadt kevés magyar játszik, vagy ők nem olvasnak semmit (gondolom az indító appban nem volt kiírva).
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
aginor
veterán
Nem Veled van a baj. Ez olyan tipikus emberi dolog, amíg panaszkodni kell, addig nagy a létszám, de ma már csak egy fűszálat is keresztbe kell tenni, akkor valahogy hirtelen senki sem ér rá..
Egy tanulság van, nem kell a magyar közösséget promotálni a my.com-nál, mert csak beégetnek.Amúgy szerintem nekem is megjött a móka, bár üzenetet nem kaptam róla, de pár motyóból meglepően sok van a raktárban. Ugyanakkor annyira nem fontos, nem a jutalomért mentem fel mindkét nap..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
irhejja
tag
válasz PoczyAW #11920 üzenetére
Nekem megérkeztek, reggel már használtam is őket Ezúttal is köszönöm az event-et!
Ami nagyon elszomorít, hogy ilyen kevesen voltunk. Sőt, mondhatni alig voltunk... ez gáz. De egyáltalán nem rajtad múlt!
Viszont ezek után egy jó ideig ne várjon senki Magyar vonatkozású dolgokat a játékban, legyen az event vagy tank vagy akármi... örüljünk, hogy kaptunk zászlót
-
Franky74
tag
Poczy NEM Te vagy a hibás. Azok akik ilyen-olyan okokra hivatkozva nem foglalkoztak vele. Csak sajnos ezzel a tettükkel, Téged is és magukat is leminősítették...
Én mindenesetre KÖSZÖNÖM az eddigi-, és a többi munkád(id), h saját szabadidődből áldozol ránk!!
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Ja, az nálam is kimaradt, hogy KÖSZI Poczy!!!
Viszont, azt olvastam, hogy a Kentaúr 120 T9 lesz a 0.19-ben, szóval lehet, hogy érdemes beszerezni addig, hátha lehet majd spórolni vele pár milliót. Meg esetleg amúgy is, mert PvE-ben már teljesen frissen is elég jó móka.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
speedmetal
tag
Szia Poczy!
Ha kb. 250-500 ember láthatta a felhívást és ebből 25-30 játékos küldte be a képeket, akkor az szerintem nem rossz arány. Ne feledd, hogy ez volt az első alkalom és azért nem egy "küldd el sms-ben ezt a szöveget" nehézségű volt a feladat. Jómagam is természetesnek vettem, hogy megcsinálom mindkét napon, s végül szombaton, a megadott időintervallumban pont nem értem rá, viszont előtte és utána igen. Azért a vasárnapot már megoldottam. Szóval lehet, hogy az akarat meg volt, csak a lehetőség nem. A következő alkalommal többen lesznek, utána még többen...
Különben is, mit csinálsz ha bemész csatába és elkenik a szád szélét? Feladod? Nem! Bemész újra és újra
Én várom a következő lehetőséget, s remélem, hogy akkor már teljes jelenlétemmel meg tudlak tisztelni a fáradozásaidért, amit ezúton is köszönök!Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
-
PoczyAW
tag
Nincs ezen mit köszönni uraim, megpróbáltuk
Speedmetal: csak az én FB bejegyzéseim látták ennyien, plusz a fórumok amikre írtam, plusz a Youtube. De az AW hivatalosFB-oldalán megjelent kétszer, magyarul, azt szerintem sokkal többen látták, plusz ugye sokan beszélnek azért még más játékosokkal. De hátha legközelebb jobban sikerül
Mindenesetre akik itt voltak azoknak akik itt voltak nagyon köszönöm a részvételt!
-
PoczyAW
tag
Először is bocs a dupláért, de ha azóta nem írt senki nincs mit tenni (el is telt egy kis idő a két hsz között):
Egy nyereményjáték, ezúttal a sokszor kissé mostohán kezelt PVE-játékosoknak:
-
_Szasza_
tag
Üdv!
Tudni valamit a shark edition járművekről? A youtube tele van a videóikkal. Vagy ezek csak az orosz szerveren lesznek elérhetők?
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Rég jártam itt
Most újra elővettem a játékot és azóta olvastam, hogy létezik hozzá magyarítás, viszont azok elég régi patch-ekhez készültek. Fel merjem ezeket rakni vagy inkább ne?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
scyllarus
veterán
válasz SpongyaBob #11939 üzenetére
Nekem fent van, most készülök leszedni. Hibát egyébként nem okoz, működik így is, csak a szememet zavarja Az új pályák neve, néhány retrofit, tipp ami rosszul jelenik meg, meg vannak félrefordítások, amik miatt visszarakom alapra.
(Az ellenséges legénységi tag kilövésekor feltűnő Widowmaker acsi mint Ablakjelölő a mai napig röhögésre késztet, bár csak félig a fordító hibája, korábbi patchben állítólag angolul is Widowmarker volt, mindenesetre az Özvegycsinálótól messze áll egy kicsit )Szerk.:Amekkora tömeg megmozdult a magyar event kapcsán, szerintem nem várható sajnos.
És ez első kézből származó info volt a my.com-nak, szóval innentől irkálhatunk fórumokra, hogy hű, mennyien játszunk Magyarországon, 30 ember kedvéért nem fognak implementálni még egy kész, beküldött fordítást sem, nemhogy ők nekiállnának. Ezért (is) sajnálatos, hogy Poczy minden igyekezete ellenére ennyien nem foglalkoztak a dologgal... Elástuk magunkat egy időre.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ughhh
senior tag
Ma bónusz nap van, jó kis sörös matricákat lehet nyerni, +100% repu
https://aw.my.com/gb/news/general/celebrating-day-german-unity
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
Az Assaulter juti tankot mikor fogják szállítani a garázsba?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest