- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
irhejja
tag
Én most húzom a C1 Ariete-et és inkább hasonlít a Chieftain Mk. 5-re szerintem. Mindkettőnek a lövege az erőssége, illetve kifejlesztve "rendben van" a páncélzatuk is.
Ilyen szempontból szerintem érdekes az az ág, Chieftain Mk. 5 lövegről szól, Challanger 1 páncélzatról, C1 Ariete újra a lövegről szól, a Challanger 2 viszont újra a páncélzatról.
Mozgékonyságban is felülmúlja a Challanger-eket.
[ Szerkesztve ]
-
gubabela
senior tag
-
csaabz
őstag
A kínai tankokról mi a vélemény? Érdemes elkezdeni őket?
Nekem a patch előtt párszor csata után nem lépett vissza a főmenübe. Most ez a patch után, úgy néz ki, elmúlt.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Kean_Sorbo
őstag
Uraim!
Elköszönés nélkül nem szerettem volna távozni.
Jó szórakozást, és kikapcsolódást kívánok mindenkinek a továbbiakban!Üdv.
Andris.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
BXC0re
csendes tag
válasz Kean_Sorbo #11156 üzenetére
Mi történt??
-
bishoplogan
senior tag
Hmm, így már érdemes újra felraknom a játékot, hátha...
-
weres78
senior tag
válasz csaabz #11155 üzenetére
Oroszos a vonal, legalábbis számomra az volt. Ha az bejött akkor érdemes foglalkozni vele. Olyan med stílus, kicsi csőlehajlás, hosszú töltés, viszonylag gyenge páncél. Viszont általában acélos átütés és jó pontosság, kicsit kevesebb sebzés mint oroszoknál, ellenben jobban mozognak...
-
yodamester10
őstag
Na 3 pve-ből 2x behalt a játék.Boost-ok ugrottak
-
Synaptic
senior tag
Fejre állt a szerver ?
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
mikron
tag
Nem elég, hogy behal a játék, de perceket is kell várni egy csatára. Nem tudom elhinni, hogy még mindig ilyen gyér lenne a játékosállomány.
-
KaLeun
senior tag
Egy hete az ilyen kijelentések még trollkodásnak számítottak, most meg teljesen elfogadott.
Cila
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #11156 üzenetére
Mi történt, csak nem elmentél BéeFezni?... Ennyire elvette az új patch a kedved?
Sajna ezt látni mostanában itt, hogy a legfanatikusabbak is elköszönnek ....ez így nem lesz jó .Üdv: bypass
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
scyllarus
veterán
válasz bypass|HUN #11168 üzenetére
Nem a játékot hagyta abba. Aki emiatt aggódna, megnyugodhat, továbbra is játszik.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Met
nagyúr
Csak engem kezd bosszantani hogy a ládákat egyesével lehet kinyitogatni, ráadásul van egy kis animáció is?
Jó hogy kapjuk meg minden de először még hú de jó, de amikor egy csata után kapok 7 ládát, hááát..."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Simi37
őstag
Am mire jár a platina?pve
5ös erc90 11k dmg 14 kill 2028 xp --> 1x gold4es lav300 11k dmg 22 kill ~1300xp --> 1x silver itt az érdekes:
konkrétan 1edül több mint 2x annyit sebeztem,mint amennyit összesen a maradék 4 és reseteltem 200 ill capeltem 100
mondja már meg vki ha az a silver akkor mi a platina jobb lett 4essel 4esben a kör,mint 5össel 6osban és mégis rosszabbul értékelte wtf szerintem ezek nem mindennapi körök még magamhoz képest is kiugróan jók lettekRyzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Dewri
aktív tag
válasz bishoplogan #11159 üzenetére
Csodálatos, hogy minden megmozdulásért kis jelvények potyognak az égből. Csak ugyanott vagyunk, ahol eddig: tier8 hard PVE, győzelem, 12ezer sebzés, erre ad nettó 34ezer kreditet és 4900 xp-t, mindezt napi első csatára, tehát rajta volt a 2x szorzó is. Ebből kéne kitermelni a milliós fejlesztéseket és a milliós következő tankot. Valószínű...
De a hangok tényleg jók lettek, ezt el kell ismerni.
[ Szerkesztve ]
-
nemeth989
senior tag
A ládák egy rakat boostot dobálnak ki, egyszer használhatót meg 12 órásat is. Ezeket használva ma is összeszedtem vagy 3 millát. Nem is mentem olyan sok kört olyan 15 körül. Volt pve/pvp, challengeket teljesítettem mind a kettő játékmódban. 150k-kat dobálnak azok is. Ládákban is a goldos rendszeresen dobálja a 30-40k körüli krediteket. Nem beszélve arról van amikor 6-7 ládát kap az ember. Mindezt úgy, hogy nincs prémiumom. Annyi boostom van, hogy fel se tudom őket használni. Ha most nem tudsz fejlődni, akkor sose fogsz.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
yodamester10
őstag
Jó lett ez az új patch mert megint összefosta magát a szerver
-
keneseig
tag
Csak nekem tűnik úgy mintha többen lennénk,mint patch előtt?
-
keneseig
tag
válasz yodamester10 #11180 üzenetére
Amíg az ellennél van több belőlük nem zavar
-
zozyk
addikt
Nem tudom,ki hogy van vele,de most a hétvégén kimondottan jól lehetett játszani szerintem. Max másfél perc volt a várakozásom Tier7-ben,de átlagban nem volt 1 perc sem.
Ez a 0.16 sok játékost visszahozhatott.
(köztük engem is,végre kifulloztam az utolsó T7 járgányomat is) -
nemeth989
senior tag
Én is adtam neki egy esélyt, mondjuk én tízben tolom leoval. Azt kell mondjam kifejezetten élvezem a játékot és jó csatákat futok. Ez a boost rendszer is tetszik, premium nélkül is jó hozamom van. Az ágyú hangok kifejezetten hozzátettek a játékélményhez is, nekem pozitív volt az update. Kivéve ez a turbina hang eléggé kezd zavarni.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #11178 üzenetére
Én is, ráadásul 4/5-re állt vissza, szóval óránként bemegyek easy-n Merkavával, 6 perc alatt hoz 100k körül, meg 150k a daily, és egy kis halom szemét a dobozokból (1-2 tűzoltó vagy ilyesmi szett, majd csak jó lesz.)
Ez is eg ymódszer, hogy javítsák az elszúrt grindet.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
1malacka
csendes újonc
Sziasztok!
Új vagyok még itt és a jatékban is.
Segitségre lenne szükségem kaptam egy meghívót zászlóajba és egy olyan listát vagy leírást keresk ahol találnék valami információt a zászlóajról illetve a magyar zászlóajakról.Aw malacka1
-
gubabela
senior tag
-
scyllarus
veterán
válasz gubabela #11189 üzenetére
Ezt írták a honlapon:
On the 19th of July 2016, starting from 8:00 AM CEST (EU server) and 0:00 PDT (NA server), the Open Beta servers will not be available for four hours (until approximately 12:00 CEST - 4:00 AM PDT) due to the application of Hotfix 0.16.2344.4.
A kliens nekem maradt 0.16.2344.1."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
zozyk
addikt
Hotfix 0.16.2386 holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest