Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunattila

    tag

    Ez így lenne igaz, csakhogy vegyük figyelembe, hogy ezzel a számítógépes "játékkal" koromnál fogva igazándiból most ismerkedem. 60 év felett az emberkének már vannak beidegződései. A pausz és a toll elhagyása kétségtelenül könnyebbé teszi a munkát, de az én generációmnak anno még a tv is újdonság volt, nemhogy a számítógép és ezek a valóban szuper jó programok. Viszont adva van az agy átkapcsolása erre a korszerű és mindig fejlődő technológiára. A mai srácok a szempontból lényegesebben könnyebben vannak, hogy a születésük pillanatában a hónuk alá csapják az eszköz és valójában beleszületnek ebbe a korunkat mindenképpen meghatározó, ez emberiséget teljesen átformáló új eszközvilágba.
    Komoly feladat számomra, hogy átrágjam magamat a súgóban fellelhető - több ezer oldalra felduzzasztott - információ özönön. Az AC súgójában csak az a baj, hogy átvette a Microsoft amerikai "agyra" strukturált súgóvezetőt és néha nem visz sehová. Aztán meg nem is mindig világít rá a valódi megoldásra. Sokkal többet tanulok itt tőletek, illetve a mini tutoriálokból, amiket a neten fellelek.
    Mindenesetre várom továbbra is a megoldásaitokat, figyelem az egymás közötti levelezéseiteket és megpróbálok szerény képességeim szerint bekapcsolódni.
    Üdvözlettel mindenkinek, aki ezen az oldalon ír, alkot!

Új hozzászólás Aktív témák