Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz Michell #51052 üzenetére

    A Belle elérhető HBO Max-on is idehaza.
    (Itt a magyar fordítás azért fényévekkel jobb, mint a hazai videómegosztókon.)

    A tavalyi SAO film nem volt rossz, bár több Asuna-t én is el tudtam volna képzelni. Meglepett, hogy a SAO legsemmilyenebb részéből (kevés karakter, kevés történeti szál, kevés cselekmény) ilyen tartalmas és látványos mozit tudtak készíteni. Nemsemmi mennyit fejlődött az animáció a 10 évvel ezelőtti sorozathoz képest. Nyilván ez a SAO legjobb része, nem a későbbi évadok, bár itt az eredeti sorozatban még nem sok minden történt - itt korrektül megoldották. Csupán 2 dolog zavart baromira:
    Amikor Asuna bajban van Kirito azonnal a megsegítésére megy (még ismeretlenül is), már a "játék" elején. Erre utalás az anime sorozatban abszolút nem volt. Illetve a vége... amikor Asuna és Kirito kijönnek az első boss terméből. Emlékeim szerint a boss után Asuna és Kirito szétváltak és csak később találkoztak újra, de itt közösen folytatják tovább az útjukat. Nem értem miért kellett a régi jeleneteket teljesen megváltoztatni, bár nem ismerem a Progressive-t. Most került moziba a folytatás Japánban, gondolom hasonlóan viszi tovább a már elkezdett történetet.

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák