Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    válasz Crystalheart #36084 üzenetére

    Nem irodalmi problemakra gondolok hanem alap felreforditasra, amikor konkret targyak nem stimmelnek, peldaul az egyik kozli, hogy itt ez a kard erre itt ez az ásó van a magyar feliratban, vagy ha elkezd a masikkal kiabalni egy szereplo es elkuldi a halalba, erre annyit irnak, hogy menj innen. Se hulye, se ostoba, se egyeb.

    (#36086) saelin
    Amikor szoba kerul, hogy mit csinalok szabadidomben, mindig csak annyit mondok, hogy filmeket nezek, mert tenyleg azt is szoktam, de most ha megemlitem, hogy animeket nezek, vagy rogton a fent emlitett bleachnarutoenisanimesvagyoknoticemesenpaiplz reakcio jon, vagy az, hogy fuj, pedofil.
    Utobbi ritkan erkezett, de az elso is eleg zavaro, amikor a masik kerdezi, hogy mit ajanlanek neki, persze sose fogja megnezni, innentol az egesz felesleges.
    Olyan is volt, hogy probaltam ajanlatot kerni az egyik emberketol, de nem volt tul sikeres, 1-2 cim utan megkaptam ,hogy nem tud segiteni. :(

    Innen jott ,hogy csak filmeket nezek es kesz.
    Hasonlo megfontolasbol se a WoW, HS, WoT, LoL, CoD és társaik már megemlítésre se kerülnek, én nem játszom semmivel, csak aknakeresőzök. Jobb a békesség.

    En ncoreon kezdtem azt hiszem, aztan AA, aztan eleg hamar nyaa, az AA-s pakkok egyszeruen kevesek voltak.

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák