Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    válasz Mister_X #23576 üzenetére

    Kis javítás:
    de vagyok olyan kezdő, hogy át tudok siklani fölöttük.
    Ez nem azon múlik mennyire vagy benne, hanem, hogy mekkora a hiba és te mennyire veszed észre és zavar e. Vagyis szerintem ,én már nem kezdőnek tartom magam, de a régebben megítélt dolgokat is átgondolom és megtudom mondani melyik hiba zavar annyira, hogy lehúzható miatta egy remekmű. Max. megjegyzed, hogy ha ez a kis valami nem lett volna még nagyobbat ütőt volna, ez meg csak halkan jegyzem meg, de gondolom tudod nincs tökéletes mű/anime/bármi. Mivel amit az ember csinál az nem lehet tökéletes, mert ahány ember annyi ízlés stb... igaz nem akartam ennyit írni, na mind1.

    A listához csak annyit én régen nem görcsöltem a sorrenden azóta, hogy kevesebb idő jutott mindenre nem is vezetem a listát mert mindig az jön végeredményként, hogy "mennyi anime nincs benne és mennyire át kell rendezni a sorrendet" Ez 20 animénél könnyű ....stb. minél többet lát az ember annál nehezebb.
    De, én azt vettem észre most így 300+ anime után az a legjobb módszer amit f4te csinált. Témára bontva és egy sima lista. Csak ez sok idő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák