Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz Ijk #22895 üzenetére

    "Ráerőltetnek olyan műveket az emberre amit nem képes még megérteni, élvezni, átélni." - Ez a kulcs - a különbség, hogy a seinen animéket egyes shounenek önszántukból, puszta türelmetlenségből nézik meg, aztán panaszkodnak, hogy nem tudják, mit esznek ezen, közben meg a blíccset tízre pontozzák. És már óh, mennyiszer előfordult ez is itt, ebben a topikban.

    Az oktatási módszerekkel én sem értek egyet, ezen nincs vita. Bár nekem volt kötelező a Piszkos Fred, a kapitány is, azt mindenki imádta. :) Meg mondjuk én olyan stréber voltam, aki elolvasta még a Szigeti veszedelmet is (és élvezte), meg szórakozásból tanultam meg a verseket már jó előre, mert az ember tényleg művelt lesz tőle. Épp csak ott szúrják el, hogy másokban is ezt az attitűdöt, vagy hasonlót kellene kialakítani, az irodalom szeretetét, nem pedig magoltatni. Az irodalom csodás, az emberi kultúra míves koronája, számos egyéb művészeti ág alapja és elhagyhatatlan alkotóeleme, a történelem és a társadalom formálója, az emlékezet és képzelet sajátos kompozíciója... De a jelen irodalomórai gyakorlat majd' mindenkit csak elrettent. Sajnos.

    Nova: "Az User Error, hogy egy jó j-pop-t vagy bármi ami ED-nek van azt nem hallgatod végig, mert nem a te műfajod." - De ha egyszer nem tetszik, mi az anyám kínjáért hallgassam végig? Hátha mire a végére ér, megszeretem a stílust, vagy mi? :DDD

    De told csak még, én jól mulatok. :D

Új hozzászólás Aktív témák