Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz Synthwave #21264 üzenetére

    "Az ön hibája, hogy nem jellegzetes művészt választott a példa felhozatalakor." - Az első, amit a felsorolásodban említettél, az 5cm/sec volt, azért ebből választottam. De hát éppen jó példa, hiszen attól, hogy sablonkinézetű karakterek vannak benne, az még egy jó anime. Megfelelően demonstrálja, hogy menyire nem ez számít. Mondjuk a Clannad még jobban demonstrálná.

    Ami engem illet, nem vagyok nagy képregényes, ezt tudjátok, ezeknek a szerzőknek a munkáit távolról láttam.
    (Ja, de ha szereted az amerikai szuperhős-képregényt, akkor miért gond a baltával faragás? :D Vagy csak a Disney-féle árnyékolásmentességgel nem fér össze? Mi a helyzet a Lúdas Matyival, ahol árnyék sincs és minden karakter karikaturisztikus, vagy a Jankovics-rajzfilmekkel, ahol mindezt megfejeli még egy adag fehérlófiásan magyaros elnagyoltság is? :D)

    "Sorry, szivárványszínes négyzetekben számomra kissé nehéz. :>" - Akár hiszed, akár nem, ehhez hasonló geometrikus absztrakt képeket is kell(ett) elemezgetni az SZFE felvételin, a művész stílusának függvényében, a jellegzetes színhasználat hétféle színkontraszt-lehetősége és a kompozíció figyelembevételével; meg mondjuk hasonló témájú fauvista és realista klasszikus képek összehasonlítását kellett kifejteni.

    De szerinted azért ne menjek a vizuális művészetek felé, mert urambocsá a világ egyik legnagyobb vizuális művészeti stúdiójának, a világ legnagyobb és legnagyobb múltú rajzfilmstúdiójának munkáit nem vetem el elvből/alapból/élből. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák