Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz Archanon #13211 üzenetére

    Már jónéhány hónap eltelt azóta, mióta láttam, de ilyen egy jól elkészített anime, ami nem csak a megnézés során okoz megdöbbenést, nevettet meg vagy éppen gondolkoztat el, hanem később is képes arra, hogy ismét átgondold a részletek/történéseket/mögöttes tartalmakat (ebből rengeteg volt a KnJ-ben). Eddig csak elég kevés anime tudta ezt nálam, pl. a Gosick volt még egy remek történet (ezt is meg kell néznem mégegyszer) és mivel szeretem a mecha dolgokat is a Code Geass fordulatai voltak még ennyire hatásosak. Viszont a történet mélységét és mondanivalóját összegezve talán a KnJ az abszolút első.
    Mert ott van már nem egy, nem kettő anime, ami rendben van, hogy szórakoztató és tetszik is, de megnéztem és nem érzem úgy, hogy mégegyszer végig kellene pörgetnem.
    A KnJ rövidségével egyet értek, több résznek én is örültem volna (pl. még plusz 2 részben jöhetett volna Shirai-sensei - nem tudom miért, de megfogott a karaktere - és még lehetett volna még több rész, ez a lényeg :D )

    (#13212) Nova96: Támogatom várom az új évadokat, lehetőleg HD-ben (és ha már itt tartunk az eddigieket is kiadhatnák BD-n).

    (#13214) Crystalheart: Hajnali egy felé közeledve jobbnak láttam kiírni a spoilerveszélyt, mert nem tudtam még akkor előre, mennyire szeretném boncolgatni a történetet. :D

Új hozzászólás Aktív témák