Új hozzászólás Aktív témák

  • aswyx

    csendes tag

    válasz k_petya #27742 üzenetére

    En 2015 ota contractorkodok Londonban. £450-£500 day ratebol siman meg lehet elni (meg jo sokat felretenni :) ). ~220 napot szoktam egy evben dolgozni, az eseteben £110000/ev. Adot kevesebbet fizetek, mint ugyanannyi fizetesert fizetnek. Ebben benne van persze, hogy koltsegelek amit lehet, illetve a penz osztalekkent veszem ki.

    Mindenkepp keress valami konyvelot, bar nem annyira nehez ha sajat magad akarod csinalni, de ha ugyanazt az idot munkaval toltod inkabb, tobbet keresel, mint amennyibe a konvyelo kerul. Vagy pihenhetsz helyette :)

    Az umbrellat semmikepp nem ajanlom, baratnom umbrellazott 3 honapig, illetve tobb haverom is. Ha minden jol megy akkor nagyon jonak tunik. De baratnom £15k buntetest kapott, az egyik haverom meg tobbet. Ket kulonbozo, tobb-ezer emberes, sokeves umbrella volt (az egyik azota mar csodbe ment). Szoval azota en szeretem a sajat adougyeimen rajta tartani a szemem, nincs kedvem ahhoz, hogy mas az en nevemben csaljon adot.

    LTD-t alapitani kb 15 perc volt, amibol 10 percet a nev kitalalasaval toltottem. Utana ceges szamla nyitasa se vett tobbet igenybe. Regisztralj VAT-re, aztan a konvyelo majd segit abban, hogy a te esetedben Flat rate vagy Standard rate a jobb.

    Hirtelen ennyi, nyugodtan kerdezz ha valami bizonytalan.

    Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?

Új hozzászólás Aktív témák