- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnamo
tag
válasz
Necronom #299 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tűnt instabilnak hosszú használat után sem és a Phoenix OS-hoz képest kifejezetten üdítő volt a a Android-x86 8.1-rc1- puritánsága. Csak az android rendszer semmi más. Nem kellett semmivel vesződni , hogy használhatóvá pofozzam, pár perces telepítés után ott a rendszer. Csak tárhely nincs.
Szerintem a legjobb android lenne PC-re, ha be lehetne állítani a tárhelyet telepítéskor (és kipróbáltam már egy párat)A Prime OS is volt már a laptopon és valamiért az is leváltásra került, bár már nem emlékszem miért. Legfeljebb megnézem újra hátha valami régebbi verzió volt még az.
És erről a szép lila reklámról van szó, a Phoenix OS esetén ami mindig az előtérben marad, míg be nem zárod, de hamarosan úgyis megnyitja újra.
Ha sikerül is rendszerösszeomlás nélkül megszabadulni tőle (merthogy core, ha jól emlékszem) egy frissítés úgyis visszahozza. Ok, az első után nem telepítek frissítést, de valahogy csak visszajött újra, és már nem tudtam eltüntetni ugyan úgy (gondolom ez is volt a frissítés egyik lényege is) így azt én befejeztem, mert káros az egészségre (;
Nem mellesleg az előre telepített eltávolíthatatlan (core) gyanús kínai segédprogram sem volt túl biztató. Valami babakék ikonú...
Valószínű egy régebbi verziót használsz, de nekem a régebbi verzió nem ment fel az új laptopra, muszáj volt az akkori legújab verziót. -
Necronom
senior tag
nem az hoyg nem zavar, csak senki sem hasznalja ezeket az x86 atiratokat
instabilak...
nehanyszo rmar leirtam mit erdemes hasznalni
Phoenix OS (nem tudom milyen reklamrol beszelsz, nalam semmi effele nincsen) vagy Prime OS
a tobbivel kiserletezni sem erdemes, max szorakozasra jo -
barnamo
tag
Ma a BlissOS-x86-tal kardoztam, habár az 8 GB-al települ, nem 4-el, de ott is kb csak 1,5 giga a szabad, mint a másiknál, mert a rendszer is többet foglal és szintén nem állítható a telepítés előtt. Lovely (:
Miért nem zavar senkit hogy a telepített android kb semmire nem használható, mert nem férnek el rajta az appok? (:
-
Sziasztok! Asus laptopom van, most Endless OS 3 van rajta működik, Androidot melyiket lehet felrakni rá, mik a rendszerigények, hogy működik mint a mobilon?
-
barnamo
tag
Üdv.
Telepítettem laptopra a Windows mellé Android-x86 8.1-rc1-et, 64-es verzióban, pendrive-ról. Tök jó, meg minden, simán fölmegy: DE 4 Gb-os lemezterülettel telepíti, és a telepítés alatt sehol nem találtam rá lehetőséget ezt megváltoztatni (amúgy nem írja, hogy 4gb-os méretben fogja majd telepíteni a kiválasztott partícióra)
A 4-ből kb 2 GB alapból foglalt, tehát olyan 3 apk max amit föl tudok telepíteni még, és ennyi volt az android egy 100GB.os partíción.
Több telepítést is végigolvastam, erre egyiknél sem térnek ki, kb ugyan az a szöveg, gondolom átvették egymástól úgy, hogy egyikük sem telepítette valójában föl.
És mintha csak nekem lenne ezzel gondom, mert nem látok senkit sehol panaszkodni... én meg már sokadjára kezdem el, hátha rájövök mit nem veszek észre, de a sokadik telepítésnél sem látok opciót.A képen az egyetlen lépés ahol esetleg lenne rá lehetőség beleszólni a telepítésbe, írja is fönt , hogy 4 Gb a minimum 8 Gb az optimális , de még 8-ra sem tudok sehol állítani... (a kép nem saját telepítésről van)
Csináltam 32 Gb-os és 8 Gb-os partíciót is próbaképpen hátha a 100 Gb a gond, de az sem jó, az advanced beállításoknál is végignyomkodtam mindent , töröltem, újraformáztam, a partíciót, mindent kipróbáltam amit a kiválasztott partícióval meg lehet csinálni, de a végeredmény akkor is egy 4 Gb-s telepítés.
+ a Phoenix OS tök jó lenne, ha le lehetne tiltani vagy szedni a MyVip-nem-tudom-már-pontosan-mi-volt-a-neve izét ami mindent kitakar egy reklámmal 5-10 percenként, de ha fagyasztom vagy törlöm az appot akkor meg lehet el sem indul többet a rendszer hibaüzenet nélkül...
-
Vladcepes
csendes tag
válasz
Necronom #292 üzenetére
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy feltelepítettem az Android x86-ot a [link] laptopra,újraindítás után be Boot-ol beállítom a Wifit bejön hogy frissítések keresése ez pár percet vesz igénybe de ezt már csinálja kb 1 órája.Járt már így valaki? Mi a teendő? ,Legyalultam újra raktam de ugyan az
Köszönöm a válaszokat!
-
Necronom
senior tag
Mivel igazbol ezek a fejlesztesek kizarolag egyeni munkak, igy ezek ellen semmit sem lehet tenni
Szoval meg jo darabig ezekkel egyszeruen egyutt kell elni, mindennapi hasznalatra ezek az oprendszer nem hasznalhatok, kizarolag alternativ megoldaskent
De van meg mas alterntiva is, pl teszel fel egy Linux Mintet, ugy az adja az alapot, majd arra lehet epitkezni egy Phoenix OS-t
Picit, de hangsulyozom, hogy csak picit stabilabb es az is nativ Android
Egy kis help hozza
https://www.youtube.com/watch?v=WtHGcKQrx6k -
válasz
Necronom #289 üzenetére
Sziasztok!
Kipróbáltam a PrimeOS-t egy néhány éves AMD APU-n.
Vannak fura dolgok, pl. Asphalt játék közbeni letöltés nem megy, van sok crash, stb.
Amikor valami megy, akkor a sebessége használható, a 3D grafika kifogástalanul folyamatos.Viszont sok játék drasztikusan butított felbontással megy; pixeles, nagyon.
Mintha nem ismerné fel a játék a natív monitor felbontást.
Maga az OS is eléggé mosott, de ez elképzelhető, hogy az Androidos élsimítástól van.
Továbbá néhány játék meg sem jelenik a play store-ban, pl. Asphalt 9.Ezek ellen mit lehet tenni?
-
Sziasztok!
Uj vagyok ebben a temaban, igy felteszek par buta kerdest:
1.) - Az x86-os Android "disztrok" mennyire tamogatjak a laptopok erintokepernyojet (pl. Lenovo Yoga 530)?
2.) - Probalt mar valaki ilyen OS-t virtualisan futtatni? Mik a tapasztalatok?
3.) - A Bliss OS-t probaltatok mar?Koszi!
Az egesz arra megy ki, hogy eldontsem, hogy eletkepes alternativa-e szamomra ez az egesz napi tartalom fogyasztasra, jatekra, uzenet kuldesre, fogadasra, email, stb.
-
Necronom
senior tag
válasz
#27216896 #286 üzenetére
Jatszani inkabb Prime OS, vagy Phoenix OS
Amelyik szimpatikusabb es fokepp amelyik mukodik az adott gepen
Mindenkepp sokkal ajanlottabbak, hiszen a gamehelperrel megoldott a biil+eger modszeru jatekok hasznalataAz osszes tobbi nativ Android rendszer x86-on csak erdekesseg, semmi egyeb, de azert van letjogosultsaga
-
törölt tag
Srácok! Ez már stabil, egy DELL OptiPlexen 4GB ram és 64GB ssd társaságában próbáltam...kb. 5 perc az install. Egyelőre a játékok viszont kifagynak...
-
Necronom
senior tag
válasz
Korcselmelet #284 üzenetére
a kerdes jo, hogy mit is csinlhattal rosszul, de a Primenak van szuper kis grafikus felulete
Am rettentoen gepfuggo a dolog sajat belatasom szerint...Meglehet hogy nalad valami nem tetszik neki....Ami akar az alaplapod is lehet ezt sosem fogjuk megtudni sajna
Ajanlam inkabb Phoenix OS ha wines feluletet szeretnel meg ablakos megoldast
http://www.phoenixos.com/en/download_x86O is nagyon gepfuggo, viszont az egyik verzioja mindenkepp megy, az pedig a 32 bites, viszont ott Android5.1-et kapsz
Mindnkepp az exe telepitot huzd le, ha windows melle szeretned tenni, ahogy latod wines installerek
Ha kulon csak ot magat akarod, akkor az iso-t huzd le es pendriveos bootolassal LiveCD-kent hasnzalhatod, vagy telepited
Ez bevalt oprendszer es tenyleg nagyon jo.... -
Korcselmelet
csendes tag
Sziasztok!
Szerettem volna feltenni az egyik gépemre egy Android OS-t, a választott a PrimeOS lett.
Elviekben minden rendben ment, megvolt a telepítés, újraindítás után kaptam egy rendszer választó képernyőt, ott ki is választom, hogy Prime OS-t szeretnék, de nem tölt be GUI-t, csak parancssort látok.
Azt tudni kell, hogy 0 experience-m van Linux/Ubuntu/Android rendszerekkel, viszont nekem rendes Windows szerű kinézetet ígért a program, nem DOS retrózást
Mit csinálhattam rosszul ? -
Maarki
aktív tag
-
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne virtualboxban fut az android teljesen jó minden happy viszont van egy alkalmazás amihez kellene be írnom egy pinkodot na itt a bibi az nem megy nem jön fel a billentyűzet valakinek ötlet ? Egérrel se tudok rá kattintani vagyis rá tudok de nem "érzékeli"
Valakinek ötlet ?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Necronom
senior tag
Minap kiprobaltam egy nagyobb teljesitmenyu HP notebookon (I5, 8gb, SSD) a 8.1 RC1-es droidot es mindenem leszallt a helyerol a hitetelen sebessege miatt
Nem tudom mikor lattam oprendszer ilyen sebesseggel mukodni, de talan az A500 volt akkoriban ilyen HDD-rolAzota ilyen nincs
Egy katt es es az SPMC egyszeruen ott volt, nincs semmifele varakozasEz barmelyik masik appra is vonatkozott
A filmeket tokeletesen jatszotta le, a full HD-t is
Jatekokat nem probaltam, de az appok kozott kattogtatva elvoltam mint egy kisgyerek
Szoval jo na .. -
Necronom
senior tag
válasz
PapaMaci #275 üzenetére
A 8.1 RC1 amit letoltottem es Kodibol a 17.3, jelenleg mindenhova ezt hasznalom, ill az SPMC-t - rendekkel jobb nehany film vele, nincs doccenes, pici akadas sem
A kis teljesitmenyu gep szerintem nem lehet akadalya maganak az oprendszernek, mert ha felmegy, akkor megy, viszont teny, hogy az fHD videokkal lehet nyugod, ami nem lesz egyszeru megoldas
Probald ki az SPMC-t, ez egy kiherelt Kodi egyebkent -
Necronom
senior tag
válasz
PapaMaci #273 üzenetére
Minap tettem fel az Oreot egy HP laptopra.....
Az erdekessege hogy nalam teljesen tokeletesen megy
Megy a Kodi jol, meg sem neztem, hogy van-e HW gyorsitas, mert minek, ha jo
(az SPMC is megy)
van rendesen mindharom hangeroszabalyzo, mukodnek isbar csongeni remelem nem fog
Igazbol nekem jelenleg semmi problema nincsen vele, de meg tesztelem
Jatszottam is rajta, Real Racing akadasmentes ...hoppacskaSajnalom, hogy nalad problemas es nem tudok segiteni erdemben....
-
PapaMaci
őstag
Kezdek egész jól állni Már van FHD android, működő KODI, frankó spotify. Már csak 2 dolog hiányzik a boldogságomhoz. A hangerőszabályzás 1bit-es. Vagy van, vagy nincs... Illetve nem használja a KODI a HW gyorsírást. Így most 1fps a videolejátszás. (az OpenELEC még mindig hibátlan. csak nincs jó spotify)
-
PapaMaci
őstag
És a KODI oldalán találtam x86-hoz egy 17.3-as verziót, ami működik is. Már csak azt kellene elérni, hogy ne 1280*600 legyen a felbontás, hanem FHD.
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt! Felbontást hogy tudok állítani?
-
tarnagy
aktív tag
Nem értek egy dolgot: a Rufus (3) amikor pendrive-re akarom kiírni az Android 7.1 vagy 8.1. verzió ISO-fájlt, közli, hogy ezzel a típusú ISO-t nem lehet kiírni az NTFS-re, holott azt ajánlják. A FAT32-re írja - ennélv iszont az a gond (mivel live verziók), hogy a gép kikapcsolásakor elveszít minden új infót...
-
SP4C3
veterán
Android-x86 8.1-rc1 (Oreo-x86) (2018/06/18) - E nemrég jött ki.
-
RaZroX
addikt
Sziasztok! Belefutottam véletlen a Remix OS-be ami nagyon nagyon megtetszett, aztán láttam, hogy már nem fejlesztik. Ettől függetlenül használható és jól működő OS ? Van esetleg más amit érdemes PC-re feltenni ?
-
PapaMaci
őstag
Sziasztok!
e350-es gépre szeretnék droidot hegeszteni, de folyamatosan lepattanok róla. Úgy tesz, mint aki feltelepült, de boot-olni már nem akar.
Van bárkinek némi rálátása a témára?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Necronom #259 üzenetére
Voltak már
a Phoenix tegnap, Remix egy évig; sajnos mindkettő irányításában komoly gondok vannak (illetve a Remix jó volt sokáig, aztán valami a Google-ben frissült, ez meg ugye abandoned project és onnan kuka lett. Phoenix konkrétan tök össze-vissza működött és ahhoz lusta is, meg ügyetlen is vagyok, hogy a systemben fene tudja merre kotorásszak billentyűzet configfájlok után...
Talán nem is kompatibilis rendesen a kövület laptop (Lenovo ideapad y560), nem tudom. Mindenesetre feladtam újra az x86 droidot...(#260) SP4C3@ A laptop kiosztását nem tudom megváltoztatni, ahhoz kellene alkalmazkodnia a szoftvernek! Közben a Swiftkey megoldotta, az rendesen felismerte a fizikai billentyűzetet és jól is kezeli
A boot kérdést lezártam egy pendrive-ra telepített x86-tal, de ugye végül is nem vált be.
-
SP4C3
veterán
válasz
Necronom #259 üzenetére
+1
A többieknek:
Én annó úgy csináltam, hogy külön merevlemezre telepítettem a droidot és a bios boot menüjével döntöttem el, hogy melyik merevlemezről bootolnék, így találtam a legegyszerűbbnek, és így nem kockáztattam az egészséges win telepítést sem.
QWERTY a jó billentyűzet _szerintem_, annó én is használtam az elcseszett qwertz kiosztást, de sokkal kényelmesebb ha a T mellé kerül az Y és nem kell folyamat lenyúlkálnod a Z helyére. Ez talán azért esik jobban, mert ha magyarul írsz, akkor a Z legsűrűbben az SZ betűhöz kell és úgy közelebb is van egymáshoz az S és a Z.
Persze nekem is hetekbe telt az átállás, de higgyétek el, MEGÉRTE, nem véletlenül ez a kiosztás az elterjedtebb.
-
Necronom
senior tag
válasz
RetepNyaraB #258 üzenetére
Szerintem mindketten probaljatok meg a RemixOS vagy a PhoenixOS Windows melle telepitheto verzioit
Ez utobbibol erdemes a downloaderrel kezdeni, majd az letolti neked a megfelelo verziot a gepedre. Arra figyelj, hogy a 32bit verzsonben 5.1-es droid van, amig a 64bitben pedig 7.1
A Remix pedig ad egy segedletet is a jatekokhoz, hogy a csak touchscreen jatekok is menjenek
Mukodik!Erdemesebb ezeket kiprobalni, a boot menut is elkesziti maganak, siman windows alol installhato
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #257 üzenetére
Közben csatlakozom az előttem szólóhoz, a boot ügyében. Mióta leállítottam a droidot, csak a Win bootol. Linuxhoz nem értek, olvasom a Grub manualt, de kicsit komplikált így elsőre. Win van egy lemezen, a droid egy másikon. Szeretném eldönteni, melyik bootoljon. Help, plíz
a magyar fizikai billentyűzet aktiválás továbbra is érdekelne!
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok.
Jatekra hasznalnam ezt a cuccot. Szukseg lenne ra hasznalhato fiyikai billentyuzet pluginre, mert a stock android nem mukodik, csak a tapikepernyos verzio. Ez ugye eleg rossz. Masik, valami mukodo keymapper az iranyitashoz. Kosyonom a segitseget elore is. A mocskos felkialtojelet sem talalom eyen a billentyuyeten. Nem beszelve a qwerty kiosytasrol qwertz helyett es akkor az ekeyetekrol, spec jelekrol meg nem is szoltunk... -
terra052
őstag
Helló topik
Android X86 dual boot témában: két partíció van, elsőn Win10, másodikra telepíteném az Android x86-ot, Grub dual boot-ot hogyan állítsam be, hogy jó legyen?
Egyszer már felment, de az első restartnál error 17 volt a válasz, és újra kellett húzni még a Win-t is -
huan
őstag
Sziasztok!
Melyik emulátor az, ami a leginkább "tiszta", nem reklámokkal teli és minél újabb Android-ot emulálja? -
Sinu
senior tag
válasz
Necronom #250 üzenetére
Remix OS órákig pörög, de nem telepíti fel, Phoenix OS-re meg benyögi, hogy nem lát bootolható dolgot. De már odáig jutott a dolog, hogy Windows sem megy fel, azt sem látja bootolhatónak...
Az egyetlen ami normálisan felmegy az a Linuxmint 18.3, de az meg nem volt jó tapicskolós kijelzőhöz
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest