Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz dokee78 #6730 üzenetére
Nem tudom, de mi ezt találtuk.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz dokee78 #6718 üzenetére
Köszi, így már megy! Illetve nxferenc kollégának is köszönöm, korábban ő is linkelte már, csak azt hittem a Play-es verzió megegyezik a linkelttel...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz dokee78 #6714 üzenetére
És ez a Play-es verzió? Mert akárhogy próbáltam, mp3 opció eddig egyszer sem volt.
-
rizso
addikt
válasz dokee78 #6710 üzenetére
És mit kell ehhez beállítani? Mert az előbb kipróbáltam, de csak 1080p, 720p és 360p mp4-be engedte volna...
-
spiritex
veterán
-
kovsol
titán
válasz dokee78 #6316 üzenetére
Miért ez annyival jobb mint mondjuk a VLC ?
Böngészőnek mit javasoltok? A Google Chrome tetszik a Nexus 7-en, de zavar, hogy túl nagy a felső sáv és sok helyet elvisz a weblapból. Operát is felraktam ott meg az a gondom, hogy nem igazítja magától nálam 1280 -as szélességhez a weblapokat és minden egyes lapozás után újra kell zoomolni pl a fórumon is, mert csak a közepére teszi be piciben.May the Force be with you!
-
Foose
addikt
válasz dokee78 #6267 üzenetére
Ha lesz saját gépem meg fogom tudni csinálni magamnak. Elvileg de még mindig nem tudom hogy megéri-e elbuknom a garit. Ha mégis, akkor már tudom milyen romot rakok fel, itt volt említve sokszor Neked is olyan van
#6269 hunfatal Ez nem valami biztató, akkor már nem tudom miben bízhatok[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
tomy86
addikt
válasz dokee78 #6092 üzenetére
Műsorújság. Csak azért, mert T-home IPTV-m van és így mobilról is elindíthatok egy felvételt.
-
spiritex
veterán
válasz dokee78 #5999 üzenetére
Nem tudom mi az oka, de megengedte. Talán a 4.1.1-es JB, talán az, hogy tablet, vagy az, hogy kínai, de hidd ek, hogy a fő fiókot töröltem. Tudom melyik a fő fiókom évek óta, mert az összes eddigi 4 androidos kütyüm vele működött.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz dokee78 #5977 üzenetére
Figyu, megengedte, hogy töröljem! A Play nem mutat egy telepített alkalmazást sem, de működik minden app minden gond nélkül. Ja csak annyi, hogy a Play-ben újra el kellett fogadni az elveket a tableten levő másik g-mail fiókkal. Lehet, hogy ez a fiók miatt engedte meg a Fő fiók törlését...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
válasz dokee78 #5876 üzenetére
Kér?? Nekem tökéletesen működik root nélkül is. Merthogy működik root nélkül,csak olyasmit nem enged,amihez kell a root. Szóval nem értem,mit akartál most ezzel,hogy kér rootot... :
(#5877) kymco Én sem azt mondtam,hogy az okoz bajt hogy helyet foglal az sd-n. Dalvik cache kilőve,nincs root. (és akkor itt jön az,hogy ha törölném is dalvik cache-t,akkor nem okozna gondot? Mert ugye Darvinya pont ezt mondta nemrég,hogy nem szabad törölni a cache-t,[nem dalvikot mondott]mert összeomlik)[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
darvinya
titán
-
punky10
addikt
válasz dokee78 #4853 üzenetére
Hol irta, hogy mire tette fel a playert? Már nemcsak tabok, hanem telok is vannak HD felbontással...
+m ég egy ok a HD lejátszására a fenti HSZ-ben...4851 Zoleeno1:annyi előnye van a gyári lejátszoval szemben, hogy nagyon sok formátumot ismer, többet, mint a stock.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz dokee78 #4777 üzenetére
elméletben csak akkor kell állitani valamit, ha használsz DDNS szolgáltatást. Ha nem, akkor csak a programot kell rendesen beállitani. Egy nevet kell megadni, egy MAC cimet, és egy IP cimet ( ez a router IP cime, ha dinamikusan változik csatlakozáskor, akkor jön jól a DDNS). Ha nem megy valami, dobj egy pü-t, és segitek.
-
zoleeno1
veterán
-
-
-
G@ben
addikt
válasz dokee78 #4426 üzenetére
Garmin Mechanic, Bubble (vízszintező), Smart compass, Smart distance, Smart measure, Super ruler free, Sound meter, Speed gun, StopWatch&timer, Flashlight Plus, MortPlayer, McAfee Security, Autocad WS, Elsősegély - mit kell tennem, Camscanner, Traffipax jelző
Ezek lettek újabban telepítve, az utolsó négyet viszont le is szedtem, amikor elkezdte csinálni, hátha, de nem jött be. A McAfee-ra gyanakszom, mert pár nappal az eset előtt lett elindítva (gyárilag telepítve volt, más programot meg legalább egy héttel korábban raktam fel), úgyhogy Task killerrel ki is lőttem és hosszú órákig úgy tűnt, hogy jó, de aztán megint kapcsolódott. Ettől mondjuk még nem zárnám ki, hogy az a hibás.
Az általad felsoroltak egyike sincs fent.[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
-
droti25
őstag
válasz dokee78 #4289 üzenetére
Hogy ez az youtube alaklmazás milyen erőszakos!Jegeltem titaniummal de restart után megint jelen volt!Autostartban is tiltom de restart után ismét aktivizálódik!
Ha eltávolítom Titaniummal lesz vmi probléma a telefon későbbi működését illetően?
Dolphinnal is tudok youtube videót nézni... -
S e t h
nagyúr
válasz dokee78 #4240 üzenetére
Az egyik legjobb billentyűzetnek tartom, ami a predikciót illeti.Én swypeot használok, de ezáltal elcsábulhatóvá válhatok, kérdés mennyire hiányozna a hangfelismerés, ami ugyan elérhető lesz benne, igaz csak google, az meg gyengébb mint a nuance alkalmazása.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Penész Gomba
tag
válasz dokee78 #3897 üzenetére
Nagyon szép lett a felülete, mondhatni gyönyörű!
Változtatások:
- Brand new UI
- Portrait mode
- Faster
- Brightness, exposure...
- Iso, metering
- Horizon indicator
- Stable indicator
- Golden spiral grid
- New timer UI
- Pinch zoom
- Set review durn
- Prevent screen timeout
- Light leaks + bokeh
- New frames: elegant
- Gallery to view, share and delete
- Video switch
- H/w acceleration
- Support for xhdpi
- New custom actions
- Facebook sharing
- Flip photo
- Only new permission is to prevent wakelock
- Dropped 1.5 support[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz dokee78 #3797 üzenetére
Mint írtam nekem sincs semmi bajom a gyárival, csak kezdő droidosként kérdeztem.
más: bár lehet nem itt kellene, de ha egy névjegyzékben be van állítva a facebook szinkron is valamint a nevek társítva vannak egymással akkor meg lehet oldani valahogy, hogy a gmail címtárba szinkronizálódjanak az email címek? Mivel gondolom ezért kellett társítanom elég sok névjegyet mivel ott nem szerepeltek email címek.
-
nagyúr
válasz dokee78 #3679 üzenetére
Én úgy tudom, hogy bármelyik program tudja a push-t, csak amikor a fiókot adod hozzá, akkor nem gmail fiókot kell választani, hanem exchange-t és azon belül kell a gmail kimenő és bejövő szervereit megadni.
Ha tévedek, akkor elnézést a fals infóért.
Még HTC Wildfire S-en szívtam, hogy a gyári levelező nem volt hajlandó az azonnal jelezni, ha levelem jött. Ott ez a megoldás működött.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz dokee78 #3679 üzenetére
Ez a push is olyan mint a busz, de az még jobb is mert jön valamikor.
Ez a gmail pedig semmire nem jó, ha nincs szinkron.
Ha meg már be kell kapcsolnom a szinkront akkor meg elég a normál email kliens is.mzx
Elindítod a kamerát és menü és a legvégén van hang kapcsolási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest