Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz Crytek #40686 üzenetére

    210k...

    Erről jut eszembe. Nyilván ez a 210k-tól kezdődő ár, de még 300k körül kapható 1050 vagy 1060 maxQ sem mondható egy kifejezetten ultra kompetitív fps gamer konfignak. Mármint olyannak, hogy hát ez azért musthave, hogy 144-300hz, és ne laggoljon.

    200-300k és mondjuk ezen akkor lehet játszani 1080p-ben. Mondjuk jó minőségben 60fps-sel.

    Mármint hogy ez inkább olyan minimumnak tűnik ahhoz, hogy érdemes legyen leülni játszani rajta.

    200-300k. Azon gondolkodtam el, hogy igazából Mit Lehetne felhozni érvként emellett, ha a streamelt játék (pl GFN) 1080p ultra grafikát hozza havi $5-ért?

    Valamilyen hardvert persze kell venni hozzá. Én koránbban azt gondoltam, nem fogják olyan olcsón kínálni, hogy versenyképes legyen a saját hardverrel azok számára, akik sokat játszanak (korábban limites volt az óraszám), azok, akik meg nem játszanak sokat, általában nem is fogalmazódik meg igényként a kompromisszumok nélküli grafikai minőség és megelégszenek azzal, amit a rendelkezésükre álló hardver biztosít.

    De itt van ez a noti kérdés. Van egy 3 éves notebookom. Lassan kiöregszik, kéne vennem helyette egy újat, hogy továbbra is 1080p 60fps highon játszhassak. Miért fizessek én 300e Ft-ot egy új eszközért, amikor havi $5-ért megkaphatom a felhőből?

    (Nyilván persze ma még lehetnek gyermekbetegségek, hogy most milyen játék érhető el, meg nálunk nem is annyira rossz a net, tehát nem tömöríti agyon és nem szaggat)

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák