Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    (#3954) KAMELOT, (#3955) Casanova*: Amikor megvettem (zsír újonann, nem kevés pénzért), akkor ez volt a helyzet. Hogy azóta milyen driverek vannak hozzá passzolom, túlzottan nem is érdekel. Mellesleg nem 4 éve történtek ezek, hanem kb. 5 éve, 2009 április 2.-án jelent meg a 4890, azelőtt egy héttel vettem a GTX-et, és a megjelenés napján vagy másnapján a 4890-et.
    Nem kellett sokat csinálni vele, pár alt+tab, és ki is nyúlt a driver (értsd fagyott a játék), pl. GTA4-ben, amit különösen utáltam, mert konkrétan játszhatatlanná tette a játékot a mentési rendszer miatt. A DXVA lejátszás is hol ment a drivernek, hol nem. Imádtam emiatt újratölteni a böngészőt.
    A user errort kizárnám. Pontosan ugyanazt csináltam vele, mint előtte az AMD-kkel. Friss win, driverek fel, és játék. Azt, hogy használom a windóz beépített szolgáltatását (ablakváltás) nem tekintem user errornak. Gondolom, az se user error, hogyha a user a játékon kívül videót is nézne a gépen néhanapján. :D

    (#3963) Hubba12: Várom a tippeket, mit csinálhattam rosszul. :C Tényleg csak arra használtam volna, amire való. Mellesleg egyáltalán nem szerettem volna eladni, mivel állati jó cucc volt, egy még 65nm-es referenciakártya, Asus 3 év garral, brutális tuningpotenciállal, 216sp-vel, minden állati jó volt vele fizikailag, csak a driver nem volt kompatibilis a felhasználási szokásaimmal. Hidd el, nem sok kedvem volt +20% ráfizetéssel egy jóval hangosabb 4890-et venni, ami cserébe tuningolva még lassabb is volt többnyire. De kellett, mert így is már szinte a hajam téptem a kidobáló drivere miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák