Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz #82819712 #42792 üzenetére

    ,,Mindenesetre aki kritizálja őt vagy bárki mást az nincs tisztában azzal hogy milyen nehéz egy 20 perces műsort összedobni és ebből hetente kettőt hármat. Ez nem youtube-rek átlag élete akik mondanak valami nyafiságot, hanem ha kritizálod mondjuk a 2080 Supert akkor tömegek esnek neked, és az utolsó mondattöredékedbe is keresik a belekötési lehetőséget. Tehát mintha a több száz óra IT összefoglalójáról mindenki megfeledkezne."

    Ez hol releváns, kit érdekel? Pont leszarom, ez a munkája, ezt választotta. Nem a személyével kívánok foglalkozni hanem azzal hogy a csávó reddit üzenetekből és a saját fantáziájából összegyúr valamit ami nem létezik és ti itt megosztjátok. Több mint 100 komment volt itt azokban a napokban ahol véresen védtétek hogy de-de úgy lesz ahogy mondja. Tudni lehetett hogy nem lesz úgy, mert ezek a táblázatok az ő agyszüleményei és nem kizárólag a hiteles forrásokból összelegózott dolog. Egy IT fantasy, az ő flesselgetései. Ezért kéne ezeket innen száműzni. Ez nem Tech nyomozás, ez humbug. Teh nyomozás valami ilyesmi formában valid (11 hónappal ezelőtt) : [link]
    Itt nincs additional bullshit, nem raknak ki táblázatot, és mindenhol óvatosan fogalmaznak.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák