Új hozzászólás Aktív témák

  • Devid_81

    nagyúr

    válasz Tyrel #41786 üzenetére

    Valoszinuleg tudjak egymas teljesitmenyeit/arakat mar bejelentes elott.
    Persze utolag is lehet ezeket allitani ide-oda ha epp valami meglepi van, avagy az egyik bejelenti, masik var, majd Ok meg arra ra jelentik az uj termeket, hozza igazitva arban stb.
    Igazsag szerint itt mar nem is konkurenciarol beszelunk, hanem csak szepen markahuseg szempontbol mindenki oda megy ahova akar.Ezek meg egymas kozott ide oda allitgatjak az arat, de nem am egymas ala, hanem csak szepen novekvo sorrendben ahogy a teljesitmeny megy fel-le stb.
    Ha AMD most market share-re ment volna gamer piacon akkor a mostani bejelentett MSRP -$100-al kezdte volna a Navi arakat, de nem ez volt cel. :(
    A Navi mar el volt adva a kovetkezo generacios konzolokba, szoval innen kezdve a kis PC gamer tabornak mar mindegy, hogy mit szornak es hova es mennyiert...mert mar millios darabszamban el van adva igy is ugy is.

    Tok jo, hogy mindenki arra vart, hogy vegre legyen mar valami uj cucc, legyen arveseny, de kozben oda jutottunk, hogy a csillagos egbe emelt arakat igazitjak ide-oda, kozben Te ugy erzed egyik-masik termek egesz jo vetel...es megveszel egy kozepkategorias VGA-t annyiert amennyiert par eve a csucs VGA-k voltak bearazva. :U

    Belelehet fosni az egeszbe kb, elozo generacios cuccokat kell venni jo aron amikor az uj kijon, kb ez az egyetlen megoldas annak aki mindenkeppen fejleszteni/valtani akar.

    ...

Új hozzászólás Aktív témák