Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    Sok okosság van abban amiket írtok. az analitikus szemlélet mindig önmagunk felé egy kérdéssel indít.
    Mi lett volna ha kijön az a 590 2600-3000 shaderrel, és mi lesz most amikor nem ez lesz az 590 hanem az 580 12nmen.
    Én azért nagyon remélem hogy hosszútávom nem erre fog menni a GPUk fejlődése hogy BOOST magasabb órajelre és tegyek mellé egy magasabb GHzes memóriát új fícsör meg nincs.
    Majd meg kell kérni egy 590 tulajt hogy vegye visza az órajleket és mérjen egy GSt az 580 értékeivel.
    A +ROPos téma is jó lehetne egy Vega Light ami a boostra megy, de hát itt FEbe meg MACba se terveztek külön GPUt ezért fel sem merülhet a kell e nekünk ekkora compute teljesítmény inkább csak az hogy mennyire tudja megforszírozni hogy a játékfejlesztésben ez előny legyen Pascalokkal előnye lett volna egy hibid RT-ben is, nyilván a Tensor magokkal szemben már nem fogja forszírozni föleg ilyen nyílt forráskódú dolgokban.
    Tulajdonképpen azt mondjátok hogy az AMDt meg lehetne verni az AMDnél terveztetett semi custom termékekkel. Itt cseng vissza Petyke mondata hogy "Akárhogy is, különös, hogy a semi-custom már vegával dolgozik, az RTG meg egy új polaris chip driverét hegeszti." Hát igen bár csak 14 nm-en. De nagyon várjuk mit hoz ki más a Vega24ből.

    De akit nem érdekelnek ezek az elméleti boncolgatások nekik legyen hír is
    jön vissza polarisnál (gondolom az újra értik) a Coreboot's Flashrom

    Ami nekem mostanában szúrja a szemem hogy látok ilyen 1 low, vagy 99% bencseket
    link
    és AMD elképesztően jól teljesít bennük. most nem a VS része érdekel hanem hogy mi miatt látni ilyen kiugróan jó bencseket ?HBM? Ugye az átlag FPS számítás elvileg messzebb van a valóságtól mert hordozza az átlagszámítás hibáit. Pl ha az itt említett minden ember átlagbérét nézem akkor 1 milió dollárt keresünk. De ha kiveszem Sorost meg Lisa Sut akkor már picit közelítünk a realitáshoz... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák