Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz HSM #32522 üzenetére

    Csak a valosag az hogy nincsenek egy arban, mert nincs 500USD/500EUR Vega 64 es azonos teljesitmeny sincs - az eredmenyek zome az AMD alltal is preferalt 1080 FE kartyakkal mutat kb. egyenloseget, viszont a piac tele van 500 es 600 EUR kozti custom AIB 1080-as kartyakkal ahol 10%+ van mar siman a gyari beallitasokkal is egy FE-hez kepest es erre meg ott van az a plusz 5-10% amit kezzel rakhatsz ra. Ahogy par tesztbol lejott a Vega 56-ot lehet aranylag jol huzni mind RAM mind GPU teren, ezzel lesz belole egy Vega 64 :) Mar csak az a kerdes mennyibe fog majd az fajni piacra kerules utan.

    Amit neztem azok Bitwit ahol a 1080 FE tul volt hajtva (+150Mhz GPU es +300Mhz VRAM) es 2Ghz felett ment ahogy modta, igy legalabb valamivel kozelebb kerult a realitashoz az egesz. Nem az esetem egyebkent a gyerek, de az eredmenyek azok eredmenyek :)

    Aztan hogy csiszolnak-e majd eleget a meghajtokon vagy hogy a custom kartyak lesznek-e ugy megepitve hogy ertelmesebb orajelek legyenek elerve ertelme fogyasztas mellet plusz hogy megfelelo aron adjak-e ket majd elvalik a kovetkezo par honapban.

    Szerk: egyebkent az a $499->$599 "stealth lepesvaltas" a Vega 64 Air-el se konnyiti meg a kartya pozitiv megiteleset.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák