Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    válasz TTomax #15240 üzenetére

    Ezt úgy mondod, mintha az AMD nem lett volna folyamatosan savazva ebben a topikban IS.
    De amúgy amíg ki lehet kapcsolni, addig engem nem érdekel, hogy benne van-e, de tény, hogy kezdhetnének vele valamit, ha már létezik, mert szebb nem igazán lesz tőle a játék, de cserébe megnő a gépigény.
    Nekem az az egyetlen egy dolog furcsa, hogy míg a Gaming Evolved játékok mindenen jól futnak, addig az nv játékok sokkal rosszabbul futnak AMD-n. Ezzel is csinálhatnának valamit, mert ez viszont idegesítő. És nyilván mindenki az nv-t fogja szidni, mert mit lát? Megnyitja a játékot, ott a nagy nv logó, aztán meg szarul fut.
    Sajnos ezt én is tapasztalom, de szerencsére az utóbbi időben egyik cím sem emiatt lett végül félbehagyva nálam.( FC4 közelébe se ér a 3-nak, Unity-t inkább hagyjuk, project Cars nekem csalódás, főleg a rossz ffb miatt, watch dogs unalmas, sivár).
    Remélem idén jobb lesz a helyzet, de ez túl szép álom, hogy igaz legyen.
    Szerencsére a Battlefront GE játék, engem pedig az érdekel a legjobban.

    Asbee: ez alapvetően Radeon találgatós topik, nyilván nyilván itt olyanok vannak többségben, akik az AMD kártyáival szimpatizálnak, azt készülnek a jövőben megvenni stb Szerintem természetes, hogy nem azt akarják olvasni, hogy bezzeg az Nv.... Pedig a 980 az .... Nem tudom mi ebbe olyan meglepő.

    [ Szerkesztve ]

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák