Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodion
aktív tag
Igen, de nyomatek csavarhuzoval is csak akkor mesz valamire ha tudod a helyes nyomatekot . Nagyon vekony a hatar a nem huztam meg elegge es 90c HS-em van es a megrepedt a gpu die mert tulhuztam kozott. Ezt ugye tokeletesen orvosolja ahogy mondtad is:
- vagy egy nyomatekcsavarhuzo illetve a nyomatek pontos ismerete
- vagy rugos alatet a csavar alatt amit meghuzol ameddig tudod (mert nem vegig menetes, pont addig tudod csavarni amig kell, a tobbit meg a rugo elintezi)
Nyilvan nem lehetetlen igy is meghuzni, ez tisztasor, de ha tudok egyszerusiteni akkor szeretek is elni vele. EK/Alphacool/Bykski is rugos csavarokat mellekel.De egyebkent igen, azert ennyit nem szannek ra azert mert jo esetben egyszer kicserelem a pasztat TIM-re .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 369.900.-
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest