Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Albigator #5016 üzenetére

    A DRAM Cacluatort még mindig egy rakás fosnak tartom és nincs az az isten hogy még egyszer a közelébe menjek, de ott azzal meg is oldódott a probléma, nem használom mert a Memory Try It 100x okosabb, kész, problem solved. (neked a 3200-as HyniX a csoda-calculatorral megy 3333-at, nekem a 3000-es HyniX Memory Try It-el megy 3600-at)

    Te viszont nem is akarod megtalálni a problémát ahogy látom. Mondtam hogy lehet a hang driver akad össze, de nem nem mert neked kell. 2-3 napra kellett volna letörölni hogy kiderüljön az-e a baj, de nem, mer' csak. Hát akkor részvétem, szívjál vele.
    Lehetne azt is hogy le se törlöd csak kihúzod az USB-ből a HyperX Cloud-ot, lehet azokon a napokon mikor nem volt gondod a géppel épp nem is volt ez bedugva, nem? De kipróbáltad? Ááá, minek...

    Most ott a Strix, kiderülhetne vele hogy az a Nitro gyári hibás-e, bőven van rá esély, lehet az előző tulaj se poénból küldte vissza... Kipróbálod? Nem, csak fennhangon hirdeted hogy mész a zöldekhez mer' ott minden tökéletes.

    Nem troubleshooting-olsz, nem is akarod megoldani, csak köpködöd. Menjél akkor a zöldekhez, ég áldjon.

    Nekünk lesz itt helyetted jobb dolgunk is, pl. nyáladzani erre:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák