Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    Most megint szembejott egy p60, de akarmennyit agyalok a socket4es gepen, egyszeruen nincs olyan honap, amikor vmifele csucsot jelentett media (jatekok, stb) szempontjabol.

    Amikor 93ban megjelent gyk eisas gepekbe jott (szerverek), 94 legelejen jelentek meg a pcios lapok es kartyak, de mire pcira kijottek a normalis chipsetek (vision864 meg ilyesmi), addigra a p90 is a piacon volt.

    Raadasul a tortenetbe belerondit a meg korabban jott dx4, ami cpu szempontjabol total hasonlo szint volt (negyed akkora fogyasztasbol), fput kb semmi nem hasznalt akkoriban.

    Pedig annyira adna magat, hogy az elso pentiumra vmi csucsgepet epitsen az ember… de a gyakorlatban a p60ak a korai szakaszban ritkak voltak, mint a feher hollo, dos alatt kozepszar vgaval es a most fennmaradt lapok nagy resze mar 95 korul kerult piacra, amikor ketszer gyorsabb penyat is epithettel. Meg olvasok utana, mert lennie kell 94 tavaszan egy jo kompromisszumnak.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák