Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    addikt

    válasz Fücsök007 #93063 üzenetére

    Mi lett volna ha: a 3dfx már a Voodoo Rushban elkaszálta a glidet. A korai rush driverek nem tudják (csak d3d-t támogatnak). Aztán kénytelenek voltak - engedve a játékosok nyomásának, akik glidet követeltek - portolni az apit a kártyához, és onnantól kezdve a glidet folyamatosan életben tartották. Ahogy a kártyák fejlődtek, a glide egyre kevésbé illeszkedett a kártyák natív felépítéséhez, így idővel aztán egyre nagyobb kolonccá vált, mint amennyi hasznot hozott. Mindenképpen egy vakvágány volt.

    Aztán pedig reálisan nézve már a voodoo2 is az volt szerintem. Szinte semmit nem ad a Voodoo1-hez képest. Egyszreűbb lett volna hagyni kifutni teljesen azt a vonalat úgy, hogy a Voodoo1 chipet egy az egyben portolják kisebb csíkszélességre, nagyobb órajel mellett, és tele rakják a kártyát memória-bővítő foglalatokkal, mint ahogy azt abban a korban sokan mások is csinálták. De hogy a voodoo2-be bármi féle komoly fejlesztést öltek, miközben olyan kártyák jöttek a piacon már, mint a permedia2 és a tnt...

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák