Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz DarthSun #86476 üzenetére

    Az első szériás Bull csalódás volt. A második meg csak szimplán le volt maradva. Elballag ma is, de egy azonos korú i7-nél még mindig nem jobb. A tetejébe még throttling gondjai is voltak és az ára sem volt annyira rendben. Van a polcon egy tuningos lap procival, de az még hagyom érni, hátha jobb lesz.

    A 6x86 szériának a PR számozás volt a tragédiája. IPC-ben simán megállta a helyét, az FPU sem lett volna csalódás, ha a PR200-ast 150MHz-ként árulják, főként, mert árban még annál is olcsóbb volt.

    A PCjr-ben volt több újítás amit végül a Tandy vitt sikerre. Volt benne végre valami normálisabb hangkeltő és a grafikánt is dolgoztak kicsit. 320x200-on meg tudta egyszerre jeleníteni a teljes CGA palettát, de a klasszikus 4 színű módban is át lehetett definiálni a CGA fix palettáját. Ha a lassú procival is csináltak volna valamit, akkor hozta volna a home computerek középmezőnyét.

    KROK640: Nem i920, az későbbi történet. Athlon X4 920. Szinte az elsők között vettem meg azt is. Ritka jó választásnak bizonyult. Amit leírsz az ami itthon volt a 90-es évek elején. Bármit el lehetett adni, még 92-ben is tolták az XT hirdetéseket. Nyugaton már a 386-ok koptak ki, mi meg a DX40-re nyáladzottunk, de csak SX40-re tellett, ezért azt húztam 48MHz-re. A testvérgyilkolást el sem kellett volna kezdeni. :(

    [ Szerkesztve ]

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák