Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz DarthSun #43733 üzenetére

    szerintem semmi baj a gussal... csak annyi, hogy regi isaslotos kartya, es nincs szinkronban az isaslot a gyorsabb buszrendszerekkel, procikkal. pl most probaltam az sbprot, annal nem segit a timing sem p3ban. ami sb16on rendesen szolt, az itt is ok, ami csak trukkozessel, az mar elhasal. gus rendesen szol, de pl a memteszt hibasnak mutatja a ramot. kiprobaltam masik lapban, semmi gondja. altalaban az initek fekszenek meg - kell egy 486 is :)

    en hasznaltam 486-athlonig a classicot anno, mindben szolt, bios beallitas kerdese (mar ha lehet allitani). lehet mar ott is csinalt hulyesegeket, de a demokkal nem volt gond, masra meg nem hasznaltam. amugy jah... ha elinditasz egy modul alapu regi jatekot (epic pinball, etc), lehet allat keresni :) en szerettem a midijet is.

    masodik generacios sb16nal is talaltam olyan jatekot, ami kifagy, akarmit csinalok - ujabb tervezesu vibras sb16tal megy. nem is eroltetem ezeket a korai vasakat p3ba, pnps kartyak kellenek bele (95+), azokkal kisebb valoszinuseggel lesz gond.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák