Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    válasz DarthSun #100527 üzenetére

    @ Pikari, igen tudom, hogy a Radeon 7000 kevés lenne ehhez. Ezt a karit el is engedtem, annyival nem jobb a Voodo3 2000-nél, hogy érdemes legyen lecserélnem. Sajnos a a GeForce GT610 meg nem műkszik a lapban.

    @ DarthSun azt tudod esetleg, hogy zöld oldalon mely kártyák gyorsítják már a Youtube-ot?
    És igen a CPU is biztos kevés lenne, csak hajt a kíváncsiság :))

    Integral XP-re visszatérve: Ok akkor próbálok majd a saját igényeimre szabott telepítő image-t készíteni és majd feltelepített XP-re arra rátelepíteni a HUN language packot.

    Most első nekifutásra egy kigyúrt nf2 konfigra tenném fel. XP-M2600+ @ 3200+, HD4650, Samsung 840 SSD, és 3x1 GB RAM. Szeretném ha a teljes ramot látná és a Trim is menne.

    Aztán lehet rápróbálom majd a fentebb írt K6-2+ konfigomra is, illetve talán az aktuális főgépemre is B550 chipset + Ryzen 5 3500X all core oc 4100 MHz, RX6700 XT, Samsung SSD 980 PRO (nvme), de nem utóbbira fogom telepíteni, hanem vagy egy SATA SSD-re vagy egy másik nvme ssd-re.
    Ha telepítés közben benn marad a Samsung SSD 980 PRO-m rajta a Win10 OS-el, akkor az Integral XP telepítője bele fog nyúlni a Win10 boot sectorába? Az nagyon rosszul érintene. A célom az lenne, hogy UEFI boot menüből válasszam ki, hogy melyik NVME SSD-ről bootoljon a gép és egyikről Win10-et másikról WinXP Integralt akarnék bbotolni egymástól teljesen függetlenül! A legtutibb nyilván az ha az XP telepítésének idejére fizikailag ki is venném a Samsung SSD 980 PRO-t, csak nagyo sokat kell hozzá szerelni, mert PCIE v4-es M2 slotban van, ami pont a videókártya alatt van az meg épphogy csak befért a gépházba.

    Malware, trójai biztos nincs ebben az Integral telepítőbe?

    @ MasterDeeJay Köszi akkor a youtobe gyorsítást buktam socket7-et :DDD. Már a GF620 sem ment a lapban, nem is tudom, hogy ennél újabb GeForce van-e PCI csatolóval!? De mégha van is valszeg PCI v2.2. kell neki minimum, mint a GT620-nak is az kellene...

    [ Szerkesztve ]

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák