- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
Valaki tudna egy jó és megbízható processzor teszt progit ajánlani?
Ami garantáltan kidobja ha hibás ....[ Szerkesztve ]
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Taifa Díaz
őstag
:-) Szerintem ne agyaljatok annyit ezen, hogy mi lesz a jövő, szerintem egyáltalán nem elavult és nem megy ki hamar a forgalomból az AM3+ -os foglalat, az Fx-ek is még egy jó darabig kaphatóak lesznek, nem azért vált mindenki most az Intel konkurenciák miatt amd-re és fx-re, hogy eltünjön a szinte legjobb szériájuk az amd-nek, az fx széria és az AM3+ élni fog, nem azért ölt bele sok pénzt az a rengeteg ember az AM3+ os foglalatba most és az fx processzorokba, hogy azt leváltsa 1 év múlva, ezek 3-4 évig bőven elegendőek lesznek minden felhasználásra!
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
-
stratova
veterán
válasz frescho #34741 üzenetére
Ha jól emlékszem hasonló értékelésre jutottál a Windows vs. Linux Apache teszt alapján korábban. Ahol Linux minél inkább terítette a terhelést a magok/szálak között, míg Windows csak egy-egy szál teljes terhelése után osztotta ki a következőnek a feladatot. De javíts ki ha tévedek.
Egyébként egyetértek. Ezért is latolgattam korábban, nem jobb-e bizonyos programok esetén egy 4M/8T + OC helyett a 4M/4T + magasabb OC beállítás a gyári modul/mag lekapcsolós + Turbo Core megoldásnál.[ Szerkesztve ]
-
frescho
addikt
válasz Taifa Díaz #34805 üzenetére
Nem unod meg az ismetelgetest? Az AMD ki akarja vezetni, mert csak veszteseget hoz neki.
https://frescho.hu
-
stratova
veterán
válasz Taifa Díaz #34814 üzenetére
Azért az FX széria és az AM3+ 2011-es. Ha úgy vesszük még 3 évesen is kapott "frissítést" FX-9590 és FX-9370 képében. Így már akkor sem nagyon panaszkodhat az aki anno ilyen lapot vett, ha nem érkezik bele több CPU. Ezzel szemben FM1 mindössze egy (Llano), FM2 is csak két CPU szériát élt meg (Trinity, Richland).
[ Szerkesztve ]
-
Lavidaloka
aktív tag
Üdv!
Én is eljutottam odáig ,hogy lecserétlem a jó öreg PhenomII X4 965-öt és vele együtt szinte mindent....
Configomat az alábbi új alkatrészekből válogattam:
Asus M5A99X EVO
AMD AM3+ FX 8320 Piledriver
Scythe Mugen 2
Msi Geforce GTX 660 OC 2Gb DDR5
8Gb Kingston HyperX Blu DDR3 1600MHz
Samsung 840 Basic SSD 120Gb SATA3
Chieftec CTG-600-80PBTegnap este raktam össze szóval tudom elég csúnyácska még...(Pl:SSD csak úgy belógatva... )De majd rendezve lesz minden.Amúgy f@xa minden és nagy a bódottáááá
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Lavidaloka #34819 üzenetére
Üdv, ez egy okosan összerakott, kiegyensúlyozott konfig.
-
Malibutomi
nagyúr
Pöpec gép. sok élvezetes órát hozzá!
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #34817 üzenetére
Jelenleg ott tartunk, hogy a 290X-et AMD i7-3960X-szel tesztelte, ahogy pár Intel szimpatizáns erre felhívta a figyelmet egy másik témában.
Adott nagy feladat: ha így áll a vásár, minél gyorsabban meg kell oldaniuk az IGP befogását általános feladatokra és ezt széles körben elterjeszteni.
Bár jelenleg - az FX-9590 árának külhoni részleges ésszerűsítése után - az a helyzet, hogy egy gyártó van jelen a CPU csúcs-kategóriában, már árak tekintetében is.
Az itthoni árazás ugyanis egy vicc.
Szóval csúcs-VGA így csúcs-CPU-t kapott.Lavidaloka szép konfig, használd egészséggel.
[ Szerkesztve ]
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz Malibutomi #34821 üzenetére
Köszi...
Alaplapon filóztam sokat hogy melyik is legyen.A lényeg az volt hogy Sata3,és birja a nyolc magot.Nah és legfőbbképp a crossfire mellett tudja az Nvidia Sli-t mert a későbbiekben tuti hozzácsapok még egy GTX660-at.AMD-s létemre szégyen szemre Nvidia párti vagyok.Ui: BF4 Beta-t akartam legelőször ráengedni erre nem bezárták....
ホンダシビッククーペ
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Lavidaloka #34825 üzenetére
Szerintem jó az elképzelés, de azért a CF/SLI-vel óvatosan, mert nem fogsz 2x660-as erőt kapni, általában nem a legjobb a skálázódás, sok a drivergond.
-
laca000
őstag
válasz stratova #34822 üzenetére
Na..
Csak nem gyengus hozzá a 9590-es?
Sírjak vagy nevessek?
Ez nem "pofára esés", ez nyilvános önlejáratás, szánalom.BomiBoogie: ez a sok "driver gond" inkább legenda, mint valóság. Nincs több driver gond, mint az egymagos kártyáknál, ma már legalábbis.
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
pipo112
őstag
válasz Walter_White #34749 üzenetére
Ok meg van az llc az nálam most auton van és % ban vannak az értékek egészen 100ig
De most reggel belőttem a feszt néztem game alatt meg aida alatt nem volt trhotling szépen ment 4,1 en de itb alatt folyamatosan ugrál a cpu 3,7 s 4,1 között
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
pipo112
őstag
jó kis konfig grat hozzá
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
,meaT'
csendes tag
Tudom elég merész feltételezés DE!
Ugye bios frissítés után kezeli a lapom az fx processzorokat!
Mint megállapítottam(tuk), a memóriakezeléssel van gond, arra lennék kíváncsi, szerintetek, mennyi a valószínűsége hogy az alaplap az új bios miatt, hibásan állítja be a feszültség értékeket?
Mert kaptam itt javaslatot arra hogy emeljem az nb feszültségét, és ez így logikus is lenne, várom a véleményeteket!
A problémám a 34753 hozzászólástól látható!
-
Taifa Díaz
őstag
válasz ,meaT' #34831 üzenetére
Mivel értelmesen végzett bios frissítés után minden alapértéken kell, hogy legyen - így a memória kezeléséhez kapcsolódó értékek is -, a válasz a kérdésedre: semmi esély nincsen rá, hogy hibás feszültség értékeken legyen az alaplapod. Mondom még egyszer: értelmesen végzett bios frissítésről beszélünk (tehát új bios-szal való indítás előtt minimum clear CMOS, de inkább az elem is eltávolít egy időre biztonság kedvéért).
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
,meaT'
csendes tag
válasz Taifa Díaz #34832 üzenetére
Esetleg logikus magyarázat a jelenségre? Már minden mást kipróbáltam, de az előző hozzászólásokban látható is..
-
FeRRaR1
őstag
Na mit hozott a futár?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #34838 üzenetére
Igen en is abban kaptam kezhez. DEugy halottam most mar papir dobozban adjak.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #34838 üzenetére
Az en 8120am abban volt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
FeRRaR1
őstag
Itt van az új vas egy része, jó kis tuning alap lesz, a hétvégén talán
Ui.: Pont két éve volt mikor itt a fórumon elértem az 5 Ghz-t az Fx 6100-essel persze a tesztek egy része le sem futott már így, most meg nyolc mag lesz 24/7-ben ennyin, mennyit fejlődik a technika...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2695v4,2697Av4(áfás számla, 1 év garancia)
- AMD RYZEN 2XXX-től 5XXX-ig processzor felvásárlás!!!
- Intel Core i5 10th 10400f
- AMD Ryzen 9 3950X 16/32 105W processzor és egy AMD Ryzen 7 3700X processzor hűtővel
- AMD A8-7600 Quad Core FM2+ processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest