Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    Győzött a kíváncsiságom, feltettem a Win 8 RP-t. Nem a bulldozer miatti csodára várva, hanem maga a rendszer érdekelt.

    Alulfesszel szívtam, Win7 alatt 3.6-on ment 1.2V-tal 0 fagyással, itt 1.275ig kellett emelnem, mert firefox meg bármilyen medialejátszó alatt konstans beállt (semmi bluescreen, csak minden not responding). Játékok mentek gond nélkül.

    Szívás volt a wifi-vel, mert ohne drivert, persze a telepítés előtt amikor átnézte a hw-t magabiztosan állította, hogy kompatibilis.

    A legöbbet a games for windows live-val szívtam, telepítésnél kiírja, hogy kompatibilitási gondjai vannak, itt egy link az újabbhoz. Természetesen a linkről ugyan azt a verziót lehetett leszedni :D

    Ezeken sikerült túllendülni, egész kellemes. Még a nyomi csempék is tetszenek a maguk módján. Boot aránylag lassú HDD-vel is 10 másodperc körül megvan. Aminek nincs kompatibilitási baja, az jól megy.

    Alaplapi driver nincs 970es chipsethez egyelőre. Samsung TV-nél a natív panel felbontást csak registry buherálással lehetett belőni. Catalyst felülete még bonyolultabb lett, mint win7 alatt volt.

    Asrock közbe alámvágott az 1.60-as BIOS-szal, USB eszközök véletlenszerűen leszakadnak, majd 1-2 perc és visszatérnek. 1.50-es verzióval ok, még jó, hogy az 1.60-ban pont az USB code volt updatelve :)

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák