Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    válasz Fotonhámozó #34155 üzenetére

    Ezeket az újításokat hol találni? :B

    @Mindenki: Szerintem sincs pro vagy kontra, csak ki mit használ, melyik jön be jobban neki. Mindenki mondja nekem is, hogy erőszakoljam meg magam, és használjam az LR-t, de valahogy nem jön össze. :)
    Viszont a Camera Raw-ban nem ártana pár dolog mondjuk, bár így is szép dolgokat lehet vele készíteni. A kijelölés nem lenne rossz, és pár dolog még hozzá... :)

    Tegnap este kimentem, mert vagy már 2 hete egyfolytában esik, és most a felhők között volt egy kis csillag is, a barátom 36 éves lett, és csillagmániás. Szóval gondoltam valahogy csinálok egy képet, hogy legyen rajta csillag is, meg lézerrel kiírom a nevét, vagy a számot, vagy valamit. Erre nem elvették a gyerektől az iskolában a brutál lézert? Persze, az iskolában kell vele játszani, amikor oda megtenné a búcsún beszerzett kis ketyere is. Na mindegy. Elvittem a búcsún szerzett tollat, amiben van, de a fényereje nevetséges. Kimentem, erre nem lemerülőben az elem??? ... :DDD Valami gányaságot összedobtam, mondom mégis legyen valami ha már kimentem, de Ááááááááááá..... ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák