Új hozzászólás Aktív témák

  • Fandango

    Topikgazda

    válasz viserion #17122 üzenetére

    Nezd ha valaki ugy kezd fotozni, hogy tisztaban van az alapfogalmakkal, a kompozicios alapszabalyokkal, akkor mar eleve ugy all neki kepet kesziteni. Ha ezek hianyaban nyomogatja az expo gombot, es ezt megosztja itt velemenyezesre, akkor valoszinuleg ez lesz a vege. Viszont ha egy kis tudatossag van abba a kepbe, es ezt o is latja, ugy erzi ezt mar talan erdemes megosztani, akkor valoszinuleg tobb es hasznosabb tanacsot kap, hogy mit csinaljon mashogy.
    Tehat mar a kezdo fotosnak is kell tudnia szelektalni, mert ha nem latja, hogy szar a kepe, akkor baj van.
    Pl. magambol kiindulva ma keszitettem kb. 80 kepet, abbol meghagytam kb. 15-t, amibol parat meg is osztottam itt, igaz senki nem mondott ra semmit, de amit beraktam megmutatni, azt ugy erzem erdemes, mert van benne egy kis munka, tudatossag. Nem mondom, hogy vilagmegvalto alkotasok, de ki tudtam a sokbol valogatni ami "jo", es a tobbirol tudtam, hogy kuka.

    Szaz szonak is egy a vege, de ugy gondolom, hogy addig nem osztunk meg kepet, amig alapvetoen tisztaban nem vagyunk azzal, hogy mit es hogyan csinalunk, illetve amig nem tudjuk kivalogatni a sok rossz kozul a kevesbe rosszakat.

    ui: nem hiszem el hogy valaki nem latja a sajat kepen, hogy eletlen, ferde, rosszak a szinek, stb., mert ugye ezek alapveto hibak szoktak lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák