Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Speeedfire #13513 üzenetére

    Nexus Font. Nagyon szeretem. Csak kissé lassan bútol, de ez lehet csak nálam van így, az ócska gép miatt. Meg ha sok font van egy mappában (pár ezer), akkor eltart egy darabig, amíg beolvassa őket. De utána teljesen jól lehet használni előnézetre, karaktertábla megjelenítésre, telepítésre és uninstallra egyaránt. A nem telepített fontokat is tudod vele nézegetni, csak be kell tallózni a mappát. Kis Seteket is csinálhatsz, amibe összeválogatod a kedvenc fontjaidat, és munkánál ez eléggé meggyorsítja a font kiválasztását.

    Ja, és ingyenes. A GUI is szép. Ezzel a programmal szoktam cáfolni az olyan nézeteket, miszerint egy ingyenes programnak nehezen kezelhetőnek és rondának kell lennie.

    Az ilyen fontkollekciókról az a véleményem, hogy mindbe van vagy 1000–3000 font, amelyekből a sláger 20–30 ismétlődik, a többi ugyanúgy használhatatlan. És kevés bennük a Pro vagy Expert készlet, ami a hungarumlautot is tartalmazná, így az Ő-ket és az Ű-ket mindig kézzel szoktam belehegeszteni a legjobb fontokba.

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák