Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz BonFire #10479 üzenetére

    Jaja, értem én, hogy hogyan működik a dolog, és működőképesnek is tűnik. :K Most úgy csináltam, hogy az Image Size-nál beállítottam a 72 dpi-t, meg a kívánt végleges képméretet, így át is méretezi (ezt külön fájlba elmentem, bár az eredeti megvan még kb. 5-féle backup formájában), és tulajdonképpen ezzel a Save for Web and Devices-nak azt a lépését kihagyhatom, hogy beállítom a képarányt, vagyis hogy az eredetihez képest mekkora méretet szeretnék. Annak érdekében, hogy ne az ÖSSZES layeren szaladgáljon végig, hanem csak mondjuk a hajakon, mert épp csak azt szeretném kimenteni (így kevesebb ideig tart), a többi layert egyszerűen kidobom (ezt nem mentem el így, a legvégén majd visszaállítom az elmentett állapotra, ahol még nem dobtam ki), létrehozom a slice-t, és elindítom az Export Layers to Files-t, ahogy Fire/SOUL/CD írta, és meg is vannak a transzparens png-im. Egy haj kb. 13,5 KB-ot foglal, szerintem ez nem túl nagy méret, úgyis dinamikusan tölti be a többi hajat, majd akkor, amikor kell, így nem lesz túl sok a letöltendő kép.

    Szóval eddig Fire/SOUL/CD tanácsa nagyon hasznosnak bizonyult, köszönet neki! :R
    És nektek is köszi a segítségeket! :R

    Ez a megoldás eddig úgy tűnik, bejönni látszik, szóval lehet, hogy mégsem csak FireWorks-szel lehet csak megoldani ezt a kérdést. :) Egyelőre Peter M-től egyébként sem kaptuk meg a KONKRÉT választ, hogy hogy is kellene... :)

    ===

    (#10481) ViZion: OK, köszi!
    Amúgy mindig is furcsálltam, hogy ez az általános szokás, hogy a webes dizájnt elkészítik a dizájnerek Photoshopban, majd átküldik a kész psd-t a webfejlesztőknek (vagy ha van külön sitebuilder, annak), és ezzel az ő részüket letudták, tehát hogy miért nem annak kell foglalkoznia a Photoshoppal, aki már azért ért is hozzá. :P

    ===

    (#10472) Speeedfire: jaja, muszájból... :D

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák