Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz philoxenia #9158 üzenetére

    Megpróbáltam elmagyarázni, hogy tévedsz és jobb belátásra terelni, de sajnos annyira elhiszed már a saját véleményedet, hogy gyakorlatilag tényként kezeled és még "bizonyítékokat" is keresel hozzá.
    Én tényeket közöltem, de mivel nem egyezik a véleményeddel ezért mindent megtettél, hogy megpróbáld bizonyítani, hogy én beszélek hülyeséget és neked van igazad.

    Az meg, hogy egy hiteltelen Móricka híroldal is kitette az oldalára engedély nélkül még semmit nem jelent. Jó hogy nem már valodiigazhirek.com féle Facebook híroldalról posztolsz valamit ...

    Kereshetnék nyilvános bizonyítékot, hogy igazoljam magam, de minek? Úgy is keresnél arra is választ, hogy mért neked van igazad.

    Rég lezárhattad volna az egész témát azzal, hogy moderálod a dolgot látva, hogy problémás a téma és inkább törlöd a képet és a sok off kommentet is de nem, inkább kétségbeesetten próbálod megmagyarázni már megmosolyogtató módon, hogy miért én vagyok a hülye és miért neked van igazad.

    Maradjunk annyiban, hogy közöd nincs ehez a szakterülethez és ezekhez a cégekhez és semmi belátásod a valódi dolgokba és hiába írok le valamit vagy nem fogod fel vagy csak részleteket ... vagy nem is akarod felfogni.

    Ne haragudj, de nekem ehez se kedvem, se energiám.

    Részemről a téma lezárva, rád hagyom az egészet, gondolj amit akarsz. Tudom, hogy te ezt úgy fogod fel, hogy elismerem, hogy én hibáztam és nem akarok vitatkozni, de se időm, se energiám arra, hogy megmutassam neked mekkora böszmeségeket írsz erről a témáról.

    Ha ezt úgy fogod fel, hogy ezzel te "győztél" és én pedig "elismerem", hogy neked van igazad és én csak '"kitalált hülyeségeket" írtam, akkor legyen, legyen neked igazad, ha jobban érzed tőle magad. Inkább adok neked igazad és hagyom, hogy hülyeségeket gondolj és kezelj tényként, minthogy ebbe a dologba több energiát fektessek.

    Elnézést, ha megbántottalak valahogy, nem volt szándékom és nem is vagyok rád mérges, inkább azért vagyok mérges, hogy nem ismertem fel időben, hogy esélytelen az, hogy meggyőzzelek, hogy tévedsz és totál feleslegesen elpazaroltam erre ennyi időt :(

    További szép napot :R

Új hozzászólás Aktív témák