Új hozzászólás Aktív témák

  • káen

    tag

    válasz BÁ Nutrition #7117 üzenetére

    Én nem panaszkodhatom, mert nálunkl szó nélkül fizetik, nem vacakolnak. Az a probléma (szerintem), hogy megint azt hiszik, feltalálták a spanyolviaszt. Kitalálnak szép, hangzatos neveket ezeknek az akcióknak, de lényegében haszna nem lesz...illetve újítást nem hoz egyik sem.
    Egy jó dolog lesz benne, hogy ismét rommá tudjuk magunkat keresni (árnyoldala, hogy családi élet nullára redukálódik...de hát valamit valamiért).

    Gördülő? Miért, eddig nem volt ilyen? Szerintem volt. A nyolc századnyi kapacitást viszont tényleg nem értem? Eddig hat volt? Hol? Ha beleszámolom az összes vidéki osztályt, akkor is eléggé elképelhetetlen. Megint megy a "parasztvakítás" ezerrel, de nem hiszem, hogy a "két hét alatt rendet teszünk" szlogen után már bárki is beveszi.

    "A rendőrség átalakításáról azt mondta: azokon a területeken, ahol az állomány nem végezte el a kitűzött feladatot, az érintetteket bevonják a bűnmegelőzésbe, utcai szolgálatba. Ezzel egyértelműen több rendőr lesz a fővárosban."

    Ez meg teljesen úgy hangzik, hogy büntetésből tesznek ki embereket utcai szolgálatra. El tudom képzelni, mekkora eredményességgel fognak működni :)

    Az elitéltes témával viszont teljes mértékben egyet értek. Már régen be kellett volna vezetni. Gondolom a TASZ meg egyéb jogvédők meg majd mennek Strasbourgba ájvékolni.

Új hozzászólás Aktív témák