Új hozzászólás Aktív témák

  • Sz_David

    tag

    Fun fact: Német amazonon még mindig lehet kapni 2022-11-es gyártású hibás lencsés Pico 4-et. Gondoltam jó lesz Quest 3 helyett, mert itt hátul van az akku, meg nagyobb fov, felbontás, archűtő ventillátor, stb aztán PCVR-nál úgyse nagyon számít az új SoC.

    Érdemes egyáltalán cserével próbálkozni, vagy inkább kérjem vissza a pénzemet és várjak a Quest 3-ra?

    Ezeknek am megszűntették a gyártását vagy mi van velük? Már lassan fél éves eszközök, és a pár Pico 4 tulaj közül, akiket ismerek 1 volt megelégedve vele. Egy jött Ausztriai MediaMarktból vagy honnan, letudtam azzal, hogy azért olyan régi, mert biztos nem forog a készlet. Most hallottam, hogy egy másik ismerősöm is küldött egyet vissza Amazonnak, ahogy elmondta ott is lencse hiba letett szerintem. Én múlt héten rendeltem, és 2022-11, hullamos és barrel distortion hibás lencse. Egy amerikaitól hallottam csak hogy dicsérte, de ő még talán tavaly rendelte.

    Most találhatom ki hogyan nyomtassam ki a return labelt vagy mit, meg ahogy néztem a Posta kalkulátora meg azt mondja, ha értéknyilvánítással adom fel akkor 20-30k, de ezt talán az Amazon visszafizeti utólag.

Új hozzászólás Aktív témák