Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Reibek #49235 üzenetére

    Jótanács: én is Riftről váltottam még 2 éve Quest2-re és elsőre hatalmas csalódás volt. Aztán kiderült, hogy sokat kell szerencsétlekedni, mert éles az a kép, csak nagyon kis részen, ezért jobban be kell állítani. Ne felejtsd el, hogy a szemüveg szárain is lehet szögben döntögetni, nálam ez volt a döntő beállítás. Valamint én a Riftben simán tudtam forgatni a szemeimet, oldalra nézni, nem volt érzékelhető képromlás az amúgy is kicsit pixeles képhez képest. A Quest2-nél sajnos rá kell szokni arra, hogy ne a szemeddel nézz rá dolgokra, hanem mint a madarak, forgasd oda az egész fejedet.

    Amúgy meg nem tudom milyen játékokat ismersz, én ajánlom az Onwardot, ha ismered, mert Riftben emlékszem csak annyit láttam, hogy óra van a bal kezemen, Quest2-vel meg kiszúrta a szemem az óra márkája is. Meg a "Caution: laser" stb feliratok a célzón. Nagyon jó :)

    Illetve VTOL-t vagy valami más szimulátort (Project CARS demok vannak ingyen Steamen) próbálj ki, jó élesre tekerve, akár úgy is, hogy szaggat a játék, csak hogy lásd, hogy milyen képminőségre számíthatsz a Rifthez képest.

Új hozzászólás Aktív témák