Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Raymond #40061 üzenetére

    Az Oculus-szal az a "baj", hogy szoftverben verhetetlenek. Ők áldoztak is rá, nagyon komolyak a fejlesztéseik és stabilan működnek az eszközeik. Reverb G2-m annyira instabil, idegesítő, hogy legutóbb abba kellett hagyni a szimulátorozást mert mikor úgy tartja kedve valami miatt beesik az FPS felére, bármit csinálok vele úgy marad... Mindezt úgy, hogy verseny közben történik egy pit stopba állástól... De az sem mindig. Nem tudom mi van vele. No meg sok idegesító Mixed Realitys nyűg is van. Bár a hanggal nincs gond azóta, hogy az USB hub-on használom, de ez a Win+Y kombináció, az inputváltás megörjít... Nem értem miért kell tiltaniuk a desktop inputot és ki sem lehet kapcsolni csak manuálisra rakni automatáról de akkor is itt kell vele szöszölni. Tényleg csak azért nem hajítom ki az ablakon mert gyönyörű képe van, de ennyi az összes pozitívuma.
    A Quest 2-ben több örömömet lelem, főleg a sima tracking miatt ami rendkívül hibatűrő. Szóval a szoftveres profizmussal és az alacsony árral jelenleg szerintem senki nem tud versenyezni.

    Egyébként most jött meg az AX3600-as routerem. :C Nem tudom mikor fogom bekötni de még a mostani AC1200-zal sem teszteltem az Airlinket sem a VD-t. Valamikor mérni kellene valamit rajta mielőtt berakom az újat.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák