Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    Ma rávettem magam és leműtöttem a fóliát a Quest-ről, mert kezd elfogyni az AstroBot kihívás a PS-en.
    Értelemszerűen összehasonlítani is a PS-el tudom, hiszen ez van most nálam.
    A fejpánt váratlanul merev és eláll a fejemtől, lehet ha elidőzök a beállítással jobb lesz, de elsőre nem ment tökéletesen a dolog, amit a levétel utáni foltok a fejemen is mutattak. Hasonló élmény, mint a kezdő búvárnál, aki jól ráhúzza a maszkot, nehogy bejusson a víz.
    A kontrollerek kicsik, viszont az hogy függetlenül mozognak a kezeim egész más dimenzió, mint egy gamepad, nem véletlen nem szoktam át boardozásra sem a síről. Az már csak hab a tortán, hogy ujjkövetés is van, ha olyan is, amilyen.
    Az, hogy a kamerákkal át lehet látni, az valami brutál jó élmény, főleg hogy kábel nélkül bárhova mehetsz vele. Azt hiszem az 5. percben vettek meg ezzel a dologgal, ami az igen kellemes bemutató program guardian részével erősödött tovább. A box demo alatt aztán kiderült, hogy nem véletlenül lehet további testreszabásokat eszközölni. Nem sejtettem, hogy fél óra után kevésnek fogom érezni azt az üres szobát, aminek a megléte ma nyert igazán értelmet számomra.
    Aminek viszont nem kellett volna meglepőnek lennie a vive pro után, mégis az volt, hogy mennyire látszanak az egyes pixelek, még akkor is, ha dupla akkora a felbontás, mint a PSVR-en. Amitől viszont féltem, hogy 72Hz kevés lesz, hála az égnek eddig nem okozott problémát, pedig majd az összes demot végigpróbáltam.
    Az, hogy a füles után itt csak "ott volt" a hang, nagyon passzol ahhoz az érzéshez, amit a kábelnélküliség adott. (A kísérleti fázisban lévő áttekintő funkció duplaérintését még sajnos nem sikerült kitapasztalnom, pedig erre nagyon kíváncsi vagyok.)
    Összességében a PS egy darab kizárólagos címmel kötött le, sok-sok órán keresztül. Itt pont az ellenkezőjét érzem, ez egy sokkal szabad dolog, nem csak fizikailag. Ezzel kapcsolatos a legnagyobb félelmem is, hogy lesz-e rá tartalom? Ez egy teljesen új műfaj, amit kár elfecsérelni arra, hogy itt is megnézzük újra a doom-ot. Talán páran már kapizsgálják ezt.
    A creed szuper ötlet, kihasználja a zárt teret, amit a ring ad, és a teljes testes mozgást, ami mégis a kezekre fókuszál. Értelemszerűen egy karate játék nem adná ki annyira, ahogy egy maraton sem a legjobb adaptációs alap.
    A marson körbenézős youtube videó kellemes lezárása volt az első próbának.
    A jelen állapot rákényszerít, hogy jobban kipróbáljam az androidos lehetőségeket, mert link kábelt használtan kapni, amiért nem szégyenlenek 300 dollár környéki árakat kérni.
    Köszönöm mindenkinek, aki a döntés előtt megosztotta a saját tapasztalatát!

Új hozzászólás Aktív témák