Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Jinxb1rd #28243 üzenetére

    az Alyx mint jatek nagyon jo, de mi messiast vartunk es nem az. mellesleg nem is lehetett az.

    grafikailag majdnem a project cars 2 / dirt rally 1-2 szintjen van, amik eredendoen 2ds jatekok amiknek mellesleg nativ VR portjuk is van, de grafikailag nem a VR volt szempont, es egy 2080TI is lazan beterdel alattuk. azokat a jatekokat tobbkijelzos setupokra (adott esetben 2 GPUval hajtva) is optimizaltak, tehat az 5700XT 4xAAval konkretan mediumot birt Dirt1 alatt (290X CF 5760x1080 ultrat birta AA nelkul), a regi 290Xem meg lowot reprojectionnal birt tartani pCars2 alatt (meg 5760x1080@very high@60at amikor a masodik kartya is dolgozott 2dben). osszehasonlitaskepp: az 5700XT birja a hight Alyx alatt (de minimum a highot ha minden nyitva van a hatterben, pl discordot nem szereti). ultra is valszeg menni fog a kovetkezo patchel, pl a menu alatt beakad a jatek es ugy nez ki driver problema all a hatterben.

    mechanikailag kb valahol az Ariona Sunshine es a First Contact talalkozasa. amit paran hianyoltunk, hogy nem lehet felmaszni dolgokra kezzel, mint pl a Climbben. ja, csak a Climbnek van vagy harom tutorialja es par megoldasban elegge counter-intuitiv.

    nekem most jonne a bujkalos palya, egyebkent meg bennem van, hogy lehet lejjebb huzom a nehezseget mediumrol casualra es ugy egy horror jatek helyett kapok egy fpst ahol nyugisabban tudok dolgokat nezegetni, plusz kevesbe lesznek bullet spongeok az ellenfelek.

    allitolag a jatek masodik fele mar jobban beindul, es meg egyszer, en alapvetoen a half-life 1-2ben is utaltam az elejen a "horror jatek ezert nincs eleg loszer" tipusu reszeket.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák