Új hozzászólás Aktív témák

  • dualview

    csendes tag

    7970 ugye 1150-en, ami joval gyorsabb 280x-nel. De vegul is tokmindegy, az osszes kiprobalt eddigi jatek hozta a 90 fps-t igy nem volt gond.
    Viszont visszaterve a motion sicknessre, ugye a teszek veszek, olok, csapok, setalok jatekokba fizikailag azt erzed, amit csinalsz, nem igy az autos jatekokban.
    Belottem ma mar a cockpithez, az lfs-t nem csoda siman hozza a 90 fps-t, ezzel nincs is gond. Viszont az elso kanyar elott blackwood egy jo nagy leejto, amit az ember tudja mit erez, tolodik fel a gyomra az agyaba, na itt elmaradt, aztan az elso kanyar utan semmi centrifugalis ero.. Mar az elso ket kanyar utan szedultem mint az allat :)
    Aztan project cars, brand hatch, ott is hatalmas leejto, majd elhanytam magam, az agyam varta az erzest, ami nem jott, a latany megvolt hozza, azt se tudta mit csinaljon :) Par kor alatt azert mar nem volt hanyignerem, de most picit meg szedulok. Szerintem hozza lehet szokni, vagy nem.
    Leginkabb arra lehet hasonlitani, bar ott inkabb ijedtseg van, amikor megallsz egy nagy busz mellett, az meg elkezd hatra gurulni, te meg tapasod a feket es nem erted miert mozog melletted a vilag.
    Viszont itt messze nem volt 90 fps-em, de igazabol nem zavart, hogy "akadozik" marmint betegebb nem lettem tole, inkabb rontott az elmenyen, hogy picit recegett a kep. Itt sokkal reszletesebb a palya, meg jobban zavaro a kis felbontas, a keriteseknel stb.
    Viszont jatek kozben a menoben 1280x valamennyit irt felbontashoz, na nem tudom esetleg rosszul lotte volna be, vagy vr-ben igy nez ki, feljebb nem engedte allitani.

    Lfs-ben blackwoodon kb a 150 meterre levo tablat lehet meg ugy ahogy leolvasni, utana semmit nem latni egy nagy homaly az egesz, akinek ez eleg annak eleg, nekem nem.

    Persze valami hihetetlenul jobb a tererzet, mint amit barmivel eddig tapasztaltam, kocsiban korbenezni kesz elvezet vegre, de hat ez csak percekig dobja meg az elmenyt, utana jo lenne latni az iveket :)
    Na mindegy igazabol autos jatek teren, ugyis az assetto erdekel, de ott kell oculus injecttel bohockodni, ha megy igy egyaltalan.
    Szerintem egy dirt rallyban, garantalt a hanyinger 5 masodperc utan, legalabbis nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák