Új hozzászólás Aktív témák

  • abydos

    aktív tag

    válasz a2d2 #22029 üzenetére

    Ja és elfelejtettem erre a részére válaszolni: A Fallout 4 VR eredeti ára 60 Euró volt Steamen. Sőt, mondok jobbat, most is annyi. Mindezt úgy, hogy szar az optimalizáltsága, kezdetben hónapokig nem működött Riften és bár javítottak rajta, még mindig nem tökéletes. A legalacsonyabb ára 15 euró volt. Az, hogy te egy szürke vagy valahonnan bankkártyával lopott példányt megvettél 10 dollárért, az nem a játék eredeti árát jelenti. (Ha a Viveportosat vetted, azt meg a HTC fizette ki valójában, nem te, az ajándék volt).

    Szóval még ilyen szempontból se jó a példád, mert majdnem két éves játék és még mindig 60 euró, és ezt is valaki megvette már ugyanennyiért PC-re, konzolokra, Steamre, Bethesda oldalon és soha, egyszer sem kapott ajándék másolatot, de még kedvezményt se.

    Szerk: Közben látom Greenmangamingen vetted. Az a 10 euró úgy jöhetett össze ott is, hogy már nem vesz senki Fallout 4 VR-t, ezért a Greenmangaming adott egy nagyobb pénzeszsákot a Bethesdának, akik ezért mennyiségi alapon olcsóbban adták a kulcsokat a Greenmannek. Így valójában ha te vetted volna a Bethesdától, nem ennyibe kerülne, a Greenman pedig lenyelte a kockázatot, aztán árusítja ki a kódokat, lehet olcsóbban, mint vette, csak szabadul meg tőle. Szóval még mindig egy piac torzított árral példálózol.

    [ Szerkesztve ]

    VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

Új hozzászólás Aktív témák