Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz abydos #22020 üzenetére

    Látom nagyon elvitte ez a Skyrim a témát. Akkor maradjunk a Fallout 4 VR-nál. Ezt 10 euroért vettem. Beat Saber 30 euro. Nézd meg a két játék tartalmát. Ennyi.

    Beat Sabernél nem az van, hogy hűde sokat dolgoztak a Quest verzión.
    Hát de: [link]
    We decided not to do cross buy for the base game because of the two reasons: first of all, it is a new platform and porting the game took a significant amount of time and resources. Second, we think it would be unfair for Oculus users who bought the game on Steam.
    Nagyon sokat melóztak vele hogy átültessék és nem akartak rossz érzést kelteni abban aki Steamen vette meg, így az a fair hogy mindenkinek újra meg kell venni. Micsoda lovagias hozzáállás.

    És igen, 160 000 Ft-os szemüveg van a fejeden, most az a 340 Ft különbség ne legyen már itt téma egy 10 eurós játéknál.
    Ezt hadd döntsem el én hogy megéri-e nekem ezért rákérdezni kattintás előtt. Ha nem tetszik lapozz. Semmi köze ennek a szemüveg árához.

    Mellesleg szerintem egyikünknek sincs elképzelése se, hogy sikerült euróban összehoznod az árakat, mert én ha akarnám se tudnám, hogy kell arra átváltani. Lehet tesztelnek bizonyos számú useren és te belekerültél. Passz.
    Pont ez az hogy nekem is dollár rémlett mikor nézegettem a store-t. Ezért nem értettem hogy most miért euróban számlázta ki. Közben rájöttem hogy napközben egy német proxy mögött ülök és az befolyásolhatta ezt. De úgy látszik egyszerűbb volt nekiesni ezért az embernek minthogy egyből beírtátok volna hogy nektek dollárban van. Akkor vártam volna egy órát a vásárlással és otthon veszem meg.

    Dyingsoul: Köszi ezeket a szögeket láttam a játékban is és igyekeztem betartani, akkor lehet hogy a nagyobb erőbevitellel jobban sikerült betartanom őket.

    qqzs: Köszi, este ránézek mindenképp. Ez a 145e meg teljesen jó, mi is kb itt tartunk.

    pitepeti71: Nem is reménykedek már akcióban, csak azt írtam hogy 20 dollárért még megvettem volna Questre de így már nem.

    TheAlpha: jól működik a kamerás rendszer. Engem eddig 80%-ban a vezeték 20%-ban a base stationok tartottak vissza a 6DOF VR vásárlástól.

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák