Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz swado #20774 üzenetére

    Szerintem semmilyen formában nincs igaza, de ezeknek a dolgoknak a megítélése meglehetősen egyénfüggő. Én biztos nem fogok azon rágódni, hogy létezik-e Rift gyilkos piros gomb, ami mögött egy kaján vigyorú Oculus alkalmazott ácsorog a lehetőségre várva, hogy rátenyerelhessen. Nincs gyűjtői vénám sem, tehát csak előnyét látom (kevesebb műanyag szemét, nem kell otthon rakosgatni a dobozokat, nincs postaköltség, nem kell várni rá, stb) annak, hogy nem kell dobozos játékokat vennem.

    Azt kell mérlegelni, hogy ezek a cégek profitorientáltak... profit akkor van, ha van vásárló, vásárló akkor van, ha (más egyebek mellett) van vásárlói bizalom. Szar terméket ki lehet adni, azt nem nehéz egy következővel kijavítani, de a bizalmat elég hamar el lehet veszíteni, ha az általatok vizionált forgatókönyvek közül bármelyiket is ideje korán megvalósítja valamelyik multi. Nyilván minden terméknek van egy életciklusa, de kizártnak tartom, hogy akármelyik szereplő is csak úgy, idő előtt kinyírjon egy terméket, mert ezzel az egész iparágba vetett bizalmat rendítené meg, magyarul a saját jövőjét tenné kockára.

    Több mint két évig megvolt a CV1, egyetlen alkalom volt amikor valami komolyabb probléma volt vele (nem emlékszem pontosan mi), de utána kaptunk is 15 USD fájdalomdíjat. Jóval többet szívtam áramszünet, vagy net kimaradás miatt, mint amennyi problémát az Oculus + FB páros okozott.

    Az egész életünk függőségi viszonyban telik, függünk az áram/víz/gáz szolgáltatótól, a munkahelyünktől/megrendelőktől/partnerektől, függünk az időjárástól, de sok esetben még a saját családunktól is... nem tartom okos és bölcs dolognak azt, ha egy ilyen függőségi láncban élve valaki folyamatosan a nulla/minimális megvalósulási eséllyel rendelkező forgatókönyveken agyal... egy idő után ez fix, hogy kikezdi az ember elméjét és lelkivilágát.

    [ Szerkesztve ]

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák