Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz BiP #1501 üzenetére

    szia
    1. Most is van pár hírdetés ahol árulnak dk2-őt igaz ezek picit drágák (130-140). Néha itt hardveraprón is szokott lenni de nagyon iparkodni kell mert ha jó áron van akkor azonnal viszik. Jelenleg szerintem 110-120 a reális érte. Én 110ért vettem. Esetleg ott az ebay ahol már cv1-et is lehet kapni de csak saját felelősségre nézz árakat :DDD
    2. Azóta tőrtént némi előrelépés az ügybe az usb rész már megoldódott mivel rájöttem hogy ha másképp vezetem el a kábelt meg nem ragaszkodok az oculus leírásába szereplő 1.5 méteres távolsághoz akkor nem kell kábelt hosszabítani. Tehát ez a része megoldódott de a hdmi része még él. Egyelőre úgy döntöttem hogy holnapután egy hdmi toldót veszek az ugyis filléres és van itthon másfél meg 2 méteres kábel megnézem mit szól egyáltalán azokhoz.
    A javaslatod azért nem megoldható mert a tv mögött van a számítógép és mellette derékszögbe meg a szekrénysor és az ki van zárva hogy minden egyes riftezésnél elhúzzam az egyik elemét a szekrénysornak hogy hozzáférjek a gép végéhez és cserélgessem a hdmi kábelt. A másik hogy így a kanapéból tudnék autó szimulátorozni a másik esetben meg csak egy székről.
    Egyelőre megmarad ez a toldós megoldás aztán meglátjuk.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák